02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

ورق اکسین چیست ؟ انواع ورق اکسین

ورق اکسین چیست

فهرست ورق اکسین چیست ؟ انواع ورق اکسین

ورق اکسین چیست ؟ انواع ورق اکسین

معرفی و تاریخچه ورق اکسین

برای اینکه بتوانیم راحت تر بررسی کنیم که ورق اکسین چیست, باید ابتدا با کارخانه تولید کننده این ورق آشنا شویم. (جهت مطالعه بیشتر به ورق چیست مراجعه نمایید) کارخانه اکسین اهواز بیش از یک دهه است که در زمینه تولید ورق های فولادی مختلف مورد نیاز برای صنایعی مانند صنعت نفت, گاز و پتروشیمی فعالیت می کند. این شرکت در سال 1384 تاسیس شد و 4 سال بعد یعنی در سال 1388 تولید انبوه خود را با استفاده از مدرن ترین تجهیزات روز دنیا آغاز کرد. (جهت مطالعه بیشتر به فولاد چیست مراجعه نمایید)

ورق های فولادی که توسط این شرکت تولید می شوند برای ساخت تجهیزاتی مانند مخزن های ذخیره فرآورده های نفتی, ساخت ورق های فولادی مورد نیاز عملیات حرارتی در صنایعی مانند نفت, پتروشیمی, گاز, صنعت دریایی, خودرو سازی و… مورد استفاده قرار می گیرند. (جهت خرید و بررسی به قیمت ورق مراجعه نمایید)

در حال حاضر این شرکت در کیلومتر 10 جاده اهواز واقع شده است و تحت مدیریت مهندس آسیابان در حال فعالیت است. شرکت سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی کشوری, شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی و گروه صنعتی فولاد ایران از سهامداران اصلی شرکت فولاد اکسین محسوب می شوند.

این کارخانه در سال 1390 از مرز تولید 300 هزار تن و در سال 1391 از مرز تولید 600 هزار تن در سال فراتر رفت. همچنین با تاسیس کوره های مخصوص عملیات حرارتی این شرکت توانست در سال 1392 از مرز تولید 650 هزار تن عبور کند. در سال 1393 نیز میزان تولید ماهانه شرکت اکسین اهواز از 83.000 تن عبور کرد و هم اکنون میزان ظرفیت تولیدی سالیانه این شرکت بیش از 1 میلیون تن است. در ادامه ویژگی های ورق تولیدی کارخانه اکسین را که به ورق سیاه معروف است بررسی می کنیم و با کاربردهای آن در صنایع مختلف آشنا می شویم. (جهت مطالعه بیشتر به ورق سیاه مراجعه نمایید)

تاریخچه ورق اکسین
تاریخچه ورق اکسین

کاربرد استفاده از ورق اکسین

اگر کنجکاو هستید بدانید کاربرد ورق اکسین چیست باید بگوییم که این ورق ها در صنایع مختلفی از جمله صنعت ساخت و ساز, کشتی سازی, لوله سازی, خودرو سازی, ساخت تجهیزات مورد نیاز مخزن های فشار و… کاربرد دارند. کارخانه فولاد اکسین ورق سیاه را در دو نوع تولید می کند : ورق st37 و st52. این دو ورق کاربردهای متفاوتی دارند که در ادامه می توانید آن ها را مشاهده کنید :

  1. ویژگی ها و کاربردهای ورق اکسین st37 : این نوع فولاد که با استفاده از ورق سیاه اکسین تولید می شود, از فولادهایی است که در ترکیب آن درصد کربن کمتری به کار رفته است و اغلب با نام فولاد نرمه نیز شناخته می شود. این نوع ورق ها معمولا برای ساخت پروفیل های ساختمانی به کار می روند و در کل در صنعت ساختمان سازی کاربردهای گسترده ای دارند. (جهت مطالعه بیشتر به جدول وزن ورق مراجعه نمایید)
  2. ویژگی ها و کاربردهای ورق اکسین st52 : این نوع ورق های فولادی که به خاطر مقاومت بالای خود معروف هستند, در ترکیب خود آلیاژهای کمی دارند. برای مثال در ترکیب اغلب این نوع ورق های فولادی مقادیر کمی مس, نیکل و منگنز همراه با فولاد و کربن وجود دارد. درواقع به دلیل وجود همین آلیاژهای اندک است که مقاومت این ورق های فولادی افزایش پیدا کرده است. انجام عملیات جوشکاری بر روی این نوع ورق های اکسین خیلی ساده است و به همین دلیل هم در صنایع مختلف کاربردهای زیادی دارند.
کاربرد استفاده از ورق اکسین
کاربرد استفاده از ورق اکسین

انواع محصولات ورق اکسین چیست ؟

از ورق سیاه اکسین محصولات مختلفی تولید می شود که همانطور که ذکر شد در صنایع مختلفی مانند خودرو سازی, لوله سازی, کشتی سازی, ساخت مخازن تحت فشار و ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. (جهت مطالعه بیشتر به برش ورق مراجعه نمایید) در زیر می توانید با انواع محصولات ورق اکسین و ویژگی های آنها آشنا شوید :

  • ورق اکسین 34CrMo4 : این نوع ورق های اکسین به دلیل استحکام بالایی که دارند اغلب در صنعت خودرو سازی به کار می روند. این ورق ها دارای کربن کم, مقدار اندکی کروم, مولبیدن و نیکل هستند. این نوع ورق های اکسین کیفیت بسیار بالا و قابلیت جوشکاری خوبی دارند.
  • ورق اکسین A517 Grade B : این نوع ورق های اکسین هم دارای استحکام بالایی هستند و اغلب در صنایع ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این نوع ورق ها برای استفاده در مخازن تحت فشار و دیگ های بخار مناسب هستند.
  • ورق اکسین A283-Grade c : اگر می خواهید بدانید ویژگی های این نوع ورق اکسین چیست باید ذکر کنیم که این ورق های فولادی دارای درصد کمی کربن هستند و به دلیل کیفیت ساختاری بالایی که دارند معمولا برای کاربردهای عمومی و ساختمانی مورد استفاده قرار می گیرند.
  • ورق اکسین A516-Grade 70 : این نوع ورق های اکسین که از انواع فولاد کربنی هستند اغلب برای ساخت مخزن های تحت فشار و در دماهای متوسط و پایین تر مورد استفاده قرار می گیرند.
  • ورق اکسین API5L-X65 : این نوع ورق های اکسین که با عنوان لوله ایزو 3183 L450 هم شناخته می شوند در صنعت لوله سازی و برای انتقال موادی مانند روغن و گاز به کار می روند.
  • ورق اکسین A573 Grade 70 : این نوع ورق ها هم اغلب برای ساخت مخازن تحت فشار مورد استفاده قرار می گیرند.
  • ورق اکسین API5L-X60 : درنهایت ورق اکسین API5L-X60 قرار دارد که در صنعت لوله سازی به کار می رود.
انواع محصولات ورق اکسین چیست ؟
انواع محصولات ورق اکسین چیست ؟

استاندارد ورق اکسین چیست ؟

محصولات کارخانه اکسین اهواز مطابق با استانداردهای روز بین المللی تولید و عرضه می شوند. این شرکت از زمان تولید تا کنون موفق به کسب استانداردهای جهانی شده است که در ادامه می توانید برخی از آنها را مشاهده کنید :

  1. استاندارد ایزو 9001:2008 مربوط به مدیریت کیفیت
  2. استاندارد ایزو 1400:2001 مربوط به مدیریت زیست محیطی
  3. استاندارد ایزو 100: 2007 مربوط به استاندارد مدیریت کیفیت, رضایتمندی مشتری, راهنمایی هایی جهت اصول رفتاری سازمان
  4. استاندارد ایزو 1800:2007 مربوط به مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ای
  5. استاندارد ایزو 10002:2004 مربوط به استاندارد مدیریت کیفیت, رضایتمندی مشتری, راهنمایی هایی برای رسیدگی به شکایات در سازمان ها
استاندارد ورق اکسین چیست ؟
استاندارد ورق اکسین چیست ؟

نکات قبل و بعد از ورق اکسین

  • نکات قبل از خرید ورق اکسین چیست : قبل از خرید باید در مورد ویژگی های ورق موردنظر خود و کارخانه تولیدی اطلاعات کافی کسب کنید. همچنین باید بدانید که آلیاژ و درجه کیفی موردنیاز شما چیست.
  • نکات بعد از خرید ورق اکسین : باید در مورد هزینه باربری و تجهیزات مناسب برای تخلیه, اطلاعات کافی داشته باشید.
نکات قبل و بعد از ورق اکسین
نکات قبل و بعد از ورق اکسین

قیمت ورق اکسین

عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین شامل هزینه تولید, نوسانات بازار ارز, هزینه حمل و نقل, ابعاد ورق هایی که مشتری سفارش می دهد, جنس آلیاژهای مواد اولیه, وزن ورق ها و… است.

جهت مطالعه بیشتر به ویکی پدیا مراجعه فرمایید.

 

آیا مفید بود ؟

بر روی ستاره ها کلیک نمایید

تلگرام
واتس‌اپ
ایمیل
فیسبوک
توییتر
پرینت
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *