02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان بر اساس کشور

بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان بر اساس کشور

فهرست بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان بر اساس کشور

بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان بر اساس کشور

تولید فولاد آمریکا در سال ۱۹۷۳ با ۱۳۷ میلیون تن به اوج خود رسید و از آن زمان تا سال ۲۰۲۲ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.

تنها سه کشور در ۱۵ تولید کننده برتر هند,‌ ایران و اندونزی تولید سالانه فولاد خود را در سال ۲۰۲۲ افزایش دادند.

در اواخر دهه ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰,‌ اتحاد جماهیر شوروی بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان بود. با این حال,‌ روسیه امروزی پنجمین تولیدکنندگان بزرگ است. (جهت مطالعه بیشتر به دنیای نانوتکنولوژی مراجعه نمایید)

بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان
بزرگترین تولیدکنندگان فولاد جهان

فولاد یکی از اجزای حیاتی صنعت و اقتصاد مدرن است که برای ساخت ساختمان ها, خودروها و بسیاری از لوازم و زیر ساخت های دیگر که در زندگی روزمره ما استفاده می شود ضروری است.

فولاد یکی از مهمترین مواد در دنیای مدرن است که نقش مهمی در توسعه زیر ساخت ها,‌ تولید و ساخت و ساز دارد. تولید فولاد شاخص قابل توجهی از قدرت صنعتی و اقتصادی یک کشور است. (جهت مطالعه بیشتر به فرآیند آلومینایزینگ در فولاد مراجعه نمایید)

فولاد یکی از مهمترین مواد در دنیای مدرن
فولاد یکی از مهمترین مواد در دنیای مدرن

این گرافیک از داده های انجمن جهانی فولاد برای تجسم کشورهای برتر تولیدکنندگان فولاد در جهان استفاده می شود. و صعود چین به بالاترین سطح را نشان می دهد زیرا اکنون بیش از نیمی از تولید فولاد جهان را تشکیل می دهد. (جهت مطالعه بیشتر به فولادهای آلیاژی مراجعه نمایید)

در حالی که بعید به نظر می رسد چین به زودی از جایگاه خود به عنوان برترین کشور تولیدکنندگان فولاد دست بکشد,‌ باید دید که آیا این کاهش اخیر نشان دهنده آغاز یک روند جدید است یا فقط یک انحراف کوتاه از رشد مداوم تولید این کشور.

استفاده از فولاد بر اساس بخش ۲۰۲۲

استفاده از فولاد بر اساس بخش ۲۰۲۲
استفاده از فولاد بر اساس بخش ۲۰۲۲

وضعیت تولید جهانی فولاد

۱. چین : ۱۰۱۳ میلیون تن,‌ بزرگترین کشور تولیدکنندگان فولاد در جهان

چین همچنان بر صنعت فولاد جهانی تسلط دارد و جایگاه خود را به عنوان بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جهان حفظ می کند. قابلیت های عظیم تولیدی,‌ توسعه زیر ساخت ها و پروژه های ساختمانی این کشور به تولید قابل توجه فولاد آن کمک می کند. صنعت فولاد چین طی سالها رشد قابل توجهی را تجربه کرده است و علیرغم تلاش ها برای کاهش ظرفیت مازاد این کشور همچنان رهبر بلامنازع تولید فولاد است.

(جهت مطالعه بیشتر به تولید قطعات فولادی مراجعه نمایید)

از جمله شرکت های بزرگ تولید کننده شیب دار می توان به گروه

  • China Baowu
  • Ansteel
  • Shagang
  • HBIS
  • Jianlong

اگر چه چین امروز با بیش از ۵۴ درصد سهم بر تولید فولاد جهان مسلط است. اما همیشه اینطور نبوده است.

وضعیت تولید جهانی فولاد چین
وضعیت تولید جهانی فولاد چین

از اوایل دهه ۲۰۰۰ متوسط رشد سالانه تولید فولاد چین در دهه گذشته ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۲ به ۳.۴٪ کاهش یافته است که در مقایسه با دهه قبل ۲۰۱۲ تا ۲۰۰۳ ۱۵.۲٪ نرخ رشد متوسط سالانه کاهش قابل توجهی دارد. (جهت مطالعه بیشتر به کارخانه فولاد مبارکه اصفهان مراجعه نمایید)

در دو سال گذشته شاهد کاهش تولید فولاد چین بوده ایم و سال های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ اولین باری بود که تولید این کشور رای دو سال متوالی کاهش یافت. (جهت مطالعه بیشتر به فولاد چیست مراجعه نمایید)

۲. هند : ۱۲۴.۸ میلیون تن

هند شاهد رشد مداوم در تولید فولاد بوده و به عنوان دومین تولیدکنندگان بزرگ فولاد در جهان ظاهر شده است. توسعه زیر ساخت های قوی کشور,‌ افزایش شهر نشینی و بخش تولیدی پر رونق باعث افزایش تقاضا برای فولاد شده است. صنعت فولاد هند در سالهای اخیر با حمایت ابتکارات دولت برای تقاضا تولید داخلی و پروژه های زیر ساختی,‌ پیشرفت های چشمگیری داشته است.

جهان در حال کار بر روی بسته های محرک مالی برای توسعه زیر ساخت ها است که در نهایت تقاضای زیادی برای فولاد در سال های آینده ایجاد خواهد کرد. (جهت مطالعه بیشتر به شرکت فولاد کاویان مراجعه نمایید)

شارما توضیح داد «که هند نباید کشورهای آسیایی را به عنوان رقیب ببیند.

چین,‌ فیلیپین,‌ مالزی و تایلند صادر کننده فولاد نیستند. (جهت مطالعه بیشتر به کربن زدایی فولاد مراجعه نمایید)

در حالی که ممکن است استثناهایی وجود داشته باشد. هند می تواند فولاد مورد نیاز این کشورها را تامین کند. این کشورها تقاضای داخلی دارند و در آینده شاهد صادرات آنها نخواهیم بود»

وضعیت تولید جهانی فولاد هند
وضعیت تولید جهانی فولاد هند

JSPL‌ در حال بررسی توسعه ظرفیت کارخانه فولاد اودیشا و راه اندازی یک پروژه جدید در Andhra Pradesh است.

این مقام مسئول گفت: در حال ورود به صنعت نورد گرم با ظرفیت فولاد سازی و نورد ۳ میلیون تن در سال در واحد اودیشا هستیم.

این توسعه ظرفیت بخشی از پروژه های سبز (گرین فیلد) و توسعه یافته (براون فیلد) خواهد بود.

شارما توضیح داد که این شرکت در حال سرمایه گذاری ۲۱۰۰۰ کرور روپیه معادل ۲.۸۲ میلیارد دلار است و احتمالا تولید این پروژه در مارس ۲۰۲۳ آغاز می شود. (جهت مطالعه بیشتر به تاثیر تکنولوژی بر قیمت فولاد مراجعه نمایید)

پروژه Andhra Pradesh در شهر بندری Krishnappa تاسیس شده است.

این شرکت تمایل زیادی به نصب واحدهای فوق در نزدیکی بندر جهت تسهیل واردات مواد اولیه و مواد معدنی دارد.

این پروژه سالانه ۳ میلیون تن فولاد تولید می کند. و پیش بینی می شود در سال مالی ۲۰۲۶ به بهره برداری برسد.

شرکت JSPL Steelworks بر اساس طرح PLI‌ انگیزه مرتبط با تولید فولاد ویژه فولاد ویژه ای را برای خدمات رسانی به راه آهن هند تولید می کند. (جهت مطالعه بیشتر به اهمیت کنترل کیفیت در تولید آهن مراجعه نمایید)

JSPL به دولت هند به دلیل ابتکار خود برای کاهش واردات فولاد ویژه با معرفی طرح PLI‌ تبریک می گوید.

اگرچه کشورهایی که در مورد آنها صحبت کردیم. کشورهای برتر در زمینه صادرات فولاد و محصولات فولادی در جهان هستند و اگر چین و هند به عنوان صادرکنندگان برتر در جهان فعالیت کنند. همیشه جایی برای شرکت ها و کشورهای دیگر در بازار وجود دارد. (جهت مطالعه بیشتر به تحلیل قیمت آهن مراجعه نمایید)

3. ژاپن: ۸۹.۲ میلیون تن

ژاپن که به دلیل فن آوری پیشرفته و توان مهندسی خود شناخته شده است, یک بازیگر برجسته در بازار جهانی فولاد است. ژاپن علیرغم مواجهه با چالش هایی مانند پیر شدن جمعیت و کاهش رشد اقتصادی,‌ همچنان یکی از تولیدکنندگان اصلی فولاد است. صنعت فولاد این کشور بر تولید فولاد با کیفیت بالا تمرکز دارد و بخش های مختلفی از جمله خودروسازی, ماشین آلات و الکترونیک را تامین می کند.

(جهت مطالعه بیشتر به چگونه می توان استحکام فولاد را اندازه گیری کرد مراجعه فرمایید)

وضعیت تولید جهانی فولاد ژاپن
وضعیت تولید جهانی فولاد ژاپن

4. ایالات متحده : ۸۰.۵ میلیون تن

ایالات متحده سابقه طولانی در تولید فولاد دارد و بازیگری حیاتی در بازار جهانی فولاد است.

اگرچه این کشور طی سالیان متمادی نوساناتی در تولید فولاد داشته است. اما همچنان تولید کننده ایالات متحده در بخش های مختلف از جمله ساخت و ساز,‌ خودروسازی و انرژی به فولاد متکی است. سرمایه گذاری در پروژه های زیر بنایی و تلاش برای احیای بخش تولید به رشد تولید فولاد کشور کمک کرده است. (جهت مطالعه بیشتر به تفاوت کوره قوس الکتریکی و کوره القایی مراجعه نمایید)

وضعیت تولید جهانی فولاد ایالات متحده
وضعیت تولید جهانی فولاد ایالات متحده

5. روسیه : ۷۱.۵ میلیون تن

روسیه دارای صنعت فولاد تثبیت شده ای است و در بین تولیدکنندگان برتر در سطح جهان قرار دارد. منابع معدنی وسیع این کشور,‌ به ویژه سنگ آهن و زغال سنگ,‌ پایه ای قوی برای تولید فولاد فراهم می کند. صنعت فولاد روسیه با تمرکز بر بخش هایی مانند ساخت و ساز,‌ حمل و نقل و ماشین آلات به بازارهای داخلی و بین المللی خدمت می کند. (جهت مطالعه بیشتر به فولاد سمانتاسیون مراجعه نمایید)

وضعیت تولید جهانی فولاد روسیه
وضعیت تولید جهانی فولاد روسیه

6. کره جنوبی: ۶۵.۹ میلیون تن

کره جنوبی یک بازیگر اصلی در صنعت فولاد جهانی است که به دلیل فناوری پیشرفته و روش های تولید کارآمد مشهور است. بخش فولاد این کشور تحت سلطه شرکت های بزرگ است و جهت گیری صادراتی قوی دارد. تولید فولاد کره جنوبی از صنایع مختلف از جمله کشتی سازی,‌ خودروسازی و ساخت و ساز پشتیبانی می کند.

وضعیت تولید جهانی فولاد کره جنوبی
وضعیت تولید جهانی فولاد کره جنوبی

7. آلمان: ۳۶.۸ میلیون تن

آلمان از صنعت فولاد بسیار توسعه یافته برخوردار است و تولید کننده مهمی در اروپا است. بخش فولاد این کشور به دلیل محصولات با کیفیت و فرآیندهای تولید پیشرفته شناخته شده است. تولید فولاد هم بازارهای داخلی و هم بازارهای بین المللی را با تمرکز بر بخش هایی مانند: خودروسازی,‌ مهندسی و ساخت و ساز تامین می کند.

وضعیت تولید جهانی فولاد آلمان
وضعیت تولید جهانی فولاد آلمان

8. ترکیه: ۳۵.۱ میلیون تن

صنعت فولاد ترکیه در سال های اخیر رشد قابل توجهی را تجربه کرده است آن را به یک بازیگر برجسته در بازار جهانی تبدیل کرده است. موقعیت جغرافیایی استراتژیک کشور,‌ دسترسی به مواد خام ونیروی کار ماهر به قابلیت های تولید فولاد این کشور کمک می کند. صنعت فولاد ترکیه به بخش های مختلفی از جمله ساخت و ساز,‌ خودروسازی و ماشین آلات خدمات می دهد.

وضعیت تولید جهانی فولاد ترکیه
وضعیت تولید جهانی فولاد ترکیه

9. برزیل: ۳۴ میلیون تن

برزیل یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در آمریکای جنوبی است که از ذخایر غنی سنگ آهن خود برای حمایت از صنعت فولاد خود استفاده می کند. تولید فولاد این کشور با تقاضای بخش هایی مانند ساخت و ساز,‌ توسعه زیر ساخت ها و خودرو سازی هدایت می شود.

صادرات فولاد برزیل نیز به موقعیت این کشور در بازار جهانی فولاد کمک می کند. (جهت مطالعه بیشتر به قیمت آهن به چه معیاری بستگی دارد مراجعه نمایید)

وضعیت تولید جهانی فولاد برزیل
وضعیت تولید جهانی فولاد برزیل

10. ایران: ۳۰.۶ میلیون تن

صنعت فولاد ایران در سالهای اخیر شاهد رشد قابل توجهی بوده است که به دلیل تقاضای داخلی و توسعه زیر ساخت های فولادی است.

دسترسی گسترده این کشور به سنگ آهن و منابع انرژی از قابلیت های تولید فولاد آن پشتیبانی می کند. صنعت فولاد ایران هم برای مصرف داخلی و هم بازارهای صادراتی را تامین می کند.(جهت خرید و بررسی به قیمت ورق مراجعه نمایید)

وضعیت تولید جهانی فولاد ایران
وضعیت تولید جهانی فولاد ایران

این کشورها از پیشرفت های فناوری,‌ دسترسی به مواد خام و قابلیت های تولید قوی خود برای تامین تقاضای داخلی و صادرات محصولات فولادی در سراسر جهان استفاده می کنند. از آنجایی که صنعت فولاد جهانی همچنان به تکامل خود ادامه می دهد,‌ این تولیدکنندگان برتر احتمالا نقشی اساسی در شکل دادن به آینده آن خواهند داشت.

(جهت مطالعه بیشتر به سه تولید کننده برتر فولاد ایران را بشناسیم مراجعه نمایید)

جهت مطالعه بیشتر به فولاد آلیاژی مراجعه فرمایید.

آیا مفید بود ؟

بر روی ستاره ها کلیک نمایید

تلگرام
واتس‌اپ
ایمیل
فیسبوک
توییتر
پرینت
مقالات مرتبط
لوله اسپیرال چیست؟

لوله اسپیرال چیست؟

لوله اسپیرال چیست؟ لوله اسپیرال نوعی لوله فولادی است که با روش خاصی تولید می

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *