قیمت ناودانی 10

هرکیلو 29,731 تومان

قیمت بدون احتساب ارزش افزوده میباشد

آخرین بروزرسانی : شنبه 24 آذر 1403

مشاوره رایگان قبل از خرید !

آشنایی ناودانی 10 و 10 سبک و مشخصات فنی آن

ناوادنی ها جزو جدایی ناپذیر در ساخت ساختمان ها و سازه های مختلف هستند. این مقاطع فولادی در اندازه ها و انواع مختلفی تولید شده و هر کدام کاربرد مخصوص به خود را دارند. در این مطلب می خواهیم ناودانی 10 را به شما معرفی کنیم.
ناودانی
ناودانی

ناودانی 10 چیست؟

انواع مختلفی از پروفیل های باز وجود دارد که ناودانی یکی از آن ها است. ناودانی ها سطح مقطعی به شکل U دارند, یعنی از یک سطح افقی به نام جان و دو ضلع عمود بر آن (بال) تشکیل شده اند. معیارهای متنوعی مثل جنس, وزن, روش تولید و شکل ظاهری برای دسته بندی ناودانی ها وجود دارد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد برشگیر ناودانی چیست  به  مراجعه نمایید) با توجه به جنس, ناودانی ها معمولا در جنس های آهنی, گالوانیزه, استیل یا آلیاژ و آلومینیومی تولید می شوند.
ناودانی
ناودانی
ناودانی ها بر اساس شکل ظاهری نیز دو دسته هستند: ناودانی ساده: این نادوانی رایج ترین و پرکاربردترین نوع نادوانی است و معمولا در اندازه های 8 تا 16 تولید می شوند. ناودانی مشبک: در این ناودانی سوراخ هایی بر روی جان وجود دارد که آن را برای ساخت قفسه های مختلف مناسب ساخته است. شکل ظاهری بال ها نیز در دسته بندی ناودانی ها مؤثر است. بر این اساس, دو نوع ناودانی C و U وجود دارد. ناودانی C بر اساس استاندارد UPE است و بال ها با یکدیگر موازی هستند. اما در ناودانی U مطابق با استاندارد UPN, بال ها موازی هم نبوده و شیب دار و مخروطی شکل اند. برای تولید ناودانی ها نیز مشابه نبشی ها, از دو روش پرسی و فابریک استفاده می شود که در قسمت مربوط به خود توضیح خواهیم داد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ناودانی چیست به  مراجعه نمایید)

مشخصات فنی ناودانی 10

وزن و ابعاد ناودانی ها جزو مهم ترین مشخصات فنی آن ها است. معمولا از استاندارد DIN 1026 به عنوان مرجعی برای ابعاد و وزن ناودانی ها استفاده می شود. ناودانی 10 به این معنی است که ارتفاع بال ها 10 سانتی متر است. ضخامت این نوع ناودانی نیز حدود 6 میلی متر بوده و وزن شاخه 6 متری آن تقریبا 63 کیلوگرم است.

کاربرد ناودانی 10

کاربرد ناودانی در ساختمان سازی و صنعت بسیار زیاد است. برخی از این کاربردها عبارت اند از:
  1. ساخت چارچوب برای در و پنجره
  2. ساخت ستون, خرپا, مهاربند و بادبند
  3. استفاده به عنوان تیر حمال برای افزایش استحکام سازه
  4. استفاده در صنایع خودروسازی, ماشین سازی و نفت و گاز و پتروشیمی

نحوه تولید ناودانی 10

این نادوانی با استفاده از دو روش پرسی و فابریک تولید می شود که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند. در تولید ناودانی به روش پرسی که از نوع نورد است, ورق فولادی توسط دستگاه برش به نوارهایی با ابعاد مشخص تبدیل می شود. سپس این نوارها تحت عملیات رول فرمینگ یا پرس قرار گرفته و عرض نوار به شکل U درمی آید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق کاویان چیست به  مراجعه نمایید) در روش فابریک یا نورد گرم, شمش فولادی در کوره حرارت دیده و ذوب می شود. سپس با عبور از میان غلطک های عمود بر هم, ضخامتش کاهش و طولش افزایش پیدا کرده و تبدیل به ناودانی می شود. معمولا کیفیت ناودانی فابریک از پرسی بیشتر است. در این مطلب ناودانی 10 را به شما معرفی کرده و اطلاعاتی درباره مشخصات فنی, کاربردها و نحوه تولید ارائه کردیم. اگر قبلا از این محصول استفاده کرده اید و یا سوالی درباره آن دارید, می توانید با ما به اشتراک بگذارید.
ناودانی
ناودانی

ناودانی 10 سبک

ناودانی ها به عنوان یک پروفیل باز, یکی از مقاطع فولادی پرکاربرد و شناخته شده در صنعت هستند و به دلیل خواص و ویژگی های مطلوب خود جایگاه ویژه ای در بازار آهن دارند. ناودانی 10 سبک یکی از انواع آن است که در ادامه قصد داریم آن را به شما معرفی کنیم.
ناودانی
ناودانی

ناودانی 10 سبک چیست؟

ناودانی یک مقطع فولادی با طول بلند است و زیرشاخه پروفیل باز محسوب می شود. این مقطع فولادی از دو بال (Web) و یک سطح افقی به اسم جان (Flanges) تشکیل شده است, به طوری که بال ها عمود بر جان هستند. سطح مقطع نادوانی ها به شکل U بوده و در ابعاد و وزن های متنوعی, بسته به نیاز مشتری تولید می شوند. ناودانی ها را بر اساس جنس, وزن, روش تولید و شکل ظاهری می توان تقسیم بندی کرد. اگر وزن ناودانی, از وزن های موجود در جدول اشتال کمتر باشد, سبک است. اما اگر وزن آن برابر با مقادیر جدول اشتال باشد ناودانی سنگین به حساب می آید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق مبارکه چیست به  مراجعه نمایید) با توجه به شکل ظاهری, ناودانی ها در دو نوع ساده و مشبک تولید می شوند. همچنین, از نظر شکل ظاهری بال ها نیز دو دسته ناودانی وجود دارد. ناودانی C که در آن بال ها با یکدیگر موازی اند و ناودانی U بال هایی شیب دار و مخروطی دارد.
ناودانی
ناودانی

مشخصات فنی ناودانی 10 سبک

برای تولید این ناودانی سبک از فولاد کربنی استفاده می شود. در این نوع از ناودانی ارتفاع بال ها 10 سانتی متر, عرض ناودانی 6/4 سانتی متر, ضخامت 6 میلی متر و وزن هر شاخه 6 متری آن 5/51 کیلوگرم است. در رابطه با ناودانی 10 سنگین, عرض آن برابر با 5 سانتی متر و وزن آن 6/63 کیلوگرم است.
ناودانی
ناودانی

کاربرد ناودانی 10 سبک

ناودانی 10 سبک کاربردهای زیادی در ساختمان سازی و صنعت دارد که می توان از میان آن ها به موارد زیر اشاره کرد: (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق در خودروسازی به  مراجعه نمایید)
  1. استفاده در ساخت تشکیلات دریایی مثل سکوهای نفتی و اسکله ها به دلیل خواص ضد زنگ و خوردگی
  2. استفاده به عنوان پایه و پشتیبان در ساخت خودروها
  3. استفاده در ساخت ماشین آلات صنعتی
  4. ساخت چارچوب های مختلف در و پنجره
  5. استفاده در نمای ساختمان

نحوه تولید ناودانی 10 سبک

تولید ناودانی با استفاده از دو روش پرسی و فابریک انجام می گیرد. برای تولید به روش پرسی, ورق فولادی که به عنوان ماده اولیه استفاده می شود, با استفاده از قیچی مکانیکی برش خورده و تبدیل به نوارهایی با عرض مشخص می شود. در مرحله بعد, نوارها در عملیات رول فرمینگ تحت پرس قرار گرفته و لبه ها به سمت بالا خم شده و ناودانی ساخته می شود. در تولید به روش فابریک, بعد از حرارت دیدن شمش فولادی در کوره و ذوب شدن, از غلطک های عمود بر هم عبور کرده و نورد می شود. در نتیجه ضخامت کاهش و طول زیاد می شود و به شکل ناودانی درمی آید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق سیاه چیست به  مراجعه نمایید)
ناودانی
ناودانی

تفاوت ناودانی 10 سبک و سنگین

مهم ترین تفاوت بین این دو نوع ناودانی وزن آن ها است. همان طور که اشاره شد, وزن نوع سبک آن5/51 کیلوگرم و نوع سنگین آن وزنی در حدود 6/63 کیلوگرم دارد. از آن جایی که قیمت ناودانی با وزن آن ها تغییر می کند, ناودانی 10 سنگین قیمت بیشتری نسبت به نوع سبک دارد. ناودانی 10 از نظر نوع سبک, مطابق با استاندارد روسی GOST 8240 تولید می شود و برای ناودانی سنگین از استاندارد DIN EN 1026-1 استفاده می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق قطعات چیست به  مراجعه نمایید)
ناودانی
ناودانی
در این مطلب سعی کردیم ناودانی 10 سبک را که یکی از ناودانی های پرکاربرد به شمار می آید به شما معرفی کنیم. شما نیز می توانید نظرات و سوالات خود درباره این نوع ناودانی را با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ناودانی 10”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *