قیمت ناودانی 6

هرکیلو 29,730 تومان

قیمت بدون احتساب ارزش افزوده میباشد

آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 آذر 1403

مشاوره رایگان قبل از خرید !

بررسی نحوه تولید ناودانی 6

ناودانی 6 چیست؟

ناودانی 6 نوعی پروفیل است که به شکل U و C طراحی می شود. این محصول دارای یک جان (همان طول ناودان) و دو بال متصل شده به جان است. ناودانی در سه جنس گالوانیزه, استیل و آلومینیوم تولید می گردد. از نظر ظاهری ناودانی ها 5 نوع هستند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد برشگیر ناودانی چیست  به  مراجعه نمایید)
  • ناودانی ساده
  • ناودانی مشبک
  • ناودانی UPN با بال های مخروطی به شکل U
  • ناودانی UPE دارای بال هایی صاف به صورت C
  • ناودانی اروپایی UNP
ناودانی مخروطی شکل از روش فابریک و ناودانی UPE از روش پرسی تولید می شود. ناودانی 6 از هر دو روش تولید می شود. از نظر وزنی ناودانی ها به دودسته سبک و سنگین تقسیم می گردند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ناودانی چیست به  مراجعه نمایید)

مشخصات فنی ناودانی 6

ناودانی ها با ضخامت های مختلفی تولید می شوند. ضخامت آنها از 5 میلی متر شروع می شود و به 40 میلی متر هم می رسد. در زیر به مشخصات فنی دقیق محصول موردنظر اشاره می کنیم.
  • اندازه طول جان این ناودان 6 سانتی متر است.
  • هر شاخه آن ارتفاعی به اندازه 6 متر دارد.
  • وزن آن معادل 22 کیلوگرم است.
  • ضخامتی به اندازه 6 میلی متر دارد.
(جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق کاویان چیست به  مراجعه نمایید)

کاربرد ناودانی 6

ناودانی در صنایع عمرانی و خودروسازی کاربرد دارد. در بعضی صنایع هم به شکل پایه و قاب مورداستفاده قرار می گیرد. مهم ترین کاربردهای ناودان ها را در خطوط بعدی می آوریم.
  1. برای ساخت انواع چهارچوب از جمله در و پنجره
  2. استفاده از آنها برای ساخت پل های فولادی
  3. جهت تولید خرپا
  1. ساخت بناها بر اساس الگوهای معماری خاص
  2. تولید تشکیلات دریایی موردنیاز دریانوردان
  3. به عنوان ستون یا تیر در ساختمان سازی
  4. تولید ماشین آلات به ویژه ماشین آلات سنگین
دلیل استفاده از ناودان ها در این صنایع به خاطر ویژگی های منحصر به فرد آنها است. بالابردن مقاومت سازه در برابر انواع تنش ها, سرعت بالای نصب در سازه های ساختمانی, اشغال کردن فضای بسیار کم نسبت به دیگر پروفیل ها, تحمل بالا در برابر انواع ضربه ها, سبک بودن آنها به نسبت دیگر پروفیل ها و کارایی بالا ناودان ها از جمله این ویژگی ها هستند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق در خودروسازی به  مراجعه نمایید)

نحوه تولید ناودانی 6

تولید ناودانی به دو روش انجام می شود. روش فابریک را تولیدکنندگان از شیوه نورد گرم انجام می دهند و روش پرسی را از مسیر نورد سرد به پایان می رسانند. تولیدکنندگان در روش فابریک از شمش فولادی برای ورودی دستگاه استفاده می کنند. در کارخانه ها شمش فولادی را از روش حرارت دیدن آماده شکل گیری می کنند. شمش آب شده در قالب های ناودانی شکل, ریخته می شود. در این فرایند فشار کمتری بر روی جان ناودان و فشار بیشتری بر روی بال های آن اعمال می شود. یکی از روش های تولید ناودانی 6 روش فابریک است. با استفاده از روش فابریک, ناودان هایی به شکل U تولید می شود. این فرایند بسیار طولانی و هزینه بر است, ولی ناودان ها ابعاد دقیق تر و شکل مناسب تری نسبت به تولید این محصول در روش پرسی دارند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق سیاه چیست به  مراجعه نمایید) در روش پرسی از ورق فولادی سیاه برای ورودی دستگاه استفاده می کنند. در این روش ورق فولادی ابتدا به وسیله گیوتین موجود در دستگاه به اندازه مجموع جان و بال های ناودان موردنظر برش می خورد. سپس نوارهای فولادی وارد مرحله فرمینگ می شوند. در این مرحله با فشار غلتک های بسیاری به ناودان های C شکل تبدیل می گردند. در مرحله بعدی به اندازه ارتفاع 6 متر آنها را برش زده و در نهایت این ورق ها به میز تخلیه منتقل می شوند.
ناودانی
ناودانی

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ناودانی 6”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *