قیمت ناودانی 14

هرکیلو 29,730 تومان

قیمت بدون احتساب ارزش افزوده میباشد

آخرین بروزرسانی : دوشنبه 12 آذر 1403

مشاوره رایگان قبل از خرید !

هر آنچه که لازم است درباره ناودانی 14 بدانید

ناودانی یکی از تولیدات فولادی است که جزو پروفیل های باز محسوب می شود. این پروفیل از یک سطح افقی که اصطلاحا جان نامیده می شود و دو سطح عمود که بال نام دارد, ساخته و پرداخته شده است. ناودانی ها با جنس های مختلف از جمله گالوانیزه, آلومینیوم و استنلس استیل تولید می شوند. همچنین ناودانی های آلومینیومی دارای وزن سبک تر, قابلیت شکل پذیری بالاتر و استقامت بیشتری نسبت به سایر ناودانی های دیگر هستند. بیشترین کاربرد ناودانی آلومینیوم در ساخت قاب های در و پنجره, اسکلت سازه ها و شاسی تریلرها است. علاوه بر این باید به این نکته نیز اشاره کرد که جنس ناودانی تولید شده بر قیمت آن ها تاثیر گذار است. ما در این معرفی به بیان ویژگی ها, خصوصیات فنی و کاربرد ناودانی 14 می پردازیم. لطفا تا پایان معرفی این نوع ناودانی با ما همراه باشید.

ناودانی 14 چیست و مشخصات فنی آن

کلمه ناودانی در واقع به عبارت European Standard U Channe که به طور مختصر UPN و UNP نامیده می شود, اشاره دارد. ناودانی ها به عنوان تولیدات فولادی باز دارای کاربردهای فراوانی در انواع صنایع و همچنین فرآیندهای ساخت و ساز هستند. ناودانی های 14 دارای ابعادی برابر با 600 × 14 سانتی متر و وزنی معادل 74 کیلوگرم هستند. این نوع ناودانی ها دارای ویژگی های فراوانی هستند که ما در اینجا به طور مختصر, تنها به بیان تعدادی از آن ها می پردازیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد برشگیر ناودانی چیست  به  مراجعه نمایید)
  • این نوع تولیدات در برابر انواع تنش های فولادی دارای مقاومت بسیار بالایی هستند.
  • فضای بسیار کمی را اشغال می کنند.
  • در فرآیندهای ساخت و ساز به سرعت نصب می شوند.
  • در برابر ضربه ها مقاوم هستند.
  • در طولانی مدت کارایی خود را حفظ می کنند.

کاربرد ناودانی 14

از ناودانی ها در صنایع مختلف از جمله خودروسازی, ساختمان سازی و سایر صنایع استفاده می شود. تعدادی از مهم ترین کاربرد های این نوع ناودانی ها شامل موارد زیر است.
  1. ناودانی ها در ساخت سازه های فولادی به خصوص پل های فولادی مورد استفاده قرار می گیرند.
  2. به منظور ساخت نمای ساختمان ها نیز از آن ها استفاده می شود.
  3. از آن ها برای ساخت انواع قاب های در و پنجره استفاده می کنند.
  4. با هدف ساخت تجهیزات و تشکیلات دریایی مورد استفاده قرار می گیرند.
  5. در ساخت انواع خرپاها کاربرد دارند.
  6. از آن ها به عنوان ستون نیز در ساختمان سازی استفاده می شود.
  7. در نهایت در ساخت انواع ماشین آلات صنعتی نیز از ناودانی 14 استفاده می کنند.
(جهت اطلاع بیشتر در مورد ناودانی چیست به  مراجعه نمایید)

نحوه تولید ناودانی 14

ناودانی ها را می توان از نظر چگونگی فرآیندهای تولید به دو دسته فابریک و پرسی تقسیم کرد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق مبارکه چیست به  مراجعه نمایید)

تولید با روش فابریک

این نوع از ناودانی ها با استفاده از دستگاه ها و فرآیند های نورد ساخته می شوند. در قدم اول مواد اولیه در دستگاه نورد قرار می گیرد و در اثر حرارت بسیار بالا به صورت یک ورق صاف در می آید. سپس ورق های تولید شده از بین غلتک های سنگین عبور داده می شوند. در ادامه باید اجازه دهید قطعه تولید شده که حالا به شکل ناودانی است, سرد شود. در نهایت با عبور از مراحل کنترل کیفی, محصول بسته بندی و به بازار وارد می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق کاویان چیست به  مراجعه نمایید)

تولید با روش پرسی

احتمالا بتوان از اسم این نوع ناودانی ها حدس زد که این نوع طی فرآیندهای پرس ساخته می شوند. در قدم اول, ورق با طول تعیین شده و مشخص وارد دستگاه پرس می شود که خروجی آن به صورت یک قطع فولادی با شکل ناودانی است. در ادامه به منظور رفع عیوب احتمالی به شدت مورد بررسی قرار می گیرد. سپس محصول تولید شده بسته بندی و آماده عرضه به بازار می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق در خودروسازی به  مراجعه نمایید)

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ناودانی 14”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *