02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

ناودانی 16

30,455 تومان

Additional information

Weight 84 kg
Dimensions 600 × 16 cm
قیمت ناودانی

ناودانی 16 و خصوصیات فنی آن

Steel C Channel ها که در فارسی ناودانی نامیده می شوند نوعی تولیدات فولادی هستند که عموما به روش نورد گرم تولید می گردند. این نوع تولیدات فولادی دارای یک سطح افقی و دو بال عمودی هستند. علاوه بر این, باید به این نکته نیز اشاره کرد که شکل و سطح مقطع ناودانی های فولادی بر مقاومت ساختاری آن ها بسیار تاثیر می گذارد. به علاوه شما می توانید ناودانی ها را در اندازه ها و ضخامت های متنوع از بازار فولاد تهیه کنید. ما قصد داریم در این معرفی به بیان ویژگی ها و مشخصات فنی, کاربرد ها و حتی چگونگی تولید ناودانی 16 بپردازیم. لطفا تا انتهای معرفی این نوع از ناودانی ها با ما همراه باشید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد برشگیر ناودانی چیست  به  مراجعه نمایید)

ناودانی 16 چیست و مشخصات فنی

پس از جنگ جهانی دوم و در اوایل قرن 20 تولید و استفاده از پروفیل های فولادی به شدت افزایش یافت. در نتیجه این استقبال, تنوع در تولیدات فولادی, سرعت و مقدار تولید محصولات فولادی نیز به شدت بالا رفت. ناودانی ها در واقع جزو پروفیل های باز محسوب می شوند که در نتیجه ایجاد تنوع در پروفیل ها ساخته و پرداخته شده است. ناودانی شانزده, دارای وزنی معادل 84 کیلوگرم و ابعادی برابر با 600 × 16 سانتی متر است. این نوع از ناودانی ها که متناسب با استانداردهای بین المللی تولید می شوند, دارای ویژگی های فوق العاده ای هستند که برخی از این ویژگی ها شامل موارد زیر است:
  • در برابر انواع تنش ها بسیار مقاوم هستند.
  • به فضای بسیار کمی احتیاج دارند.
  • ناودانی های مورد استفاده در خرپا ها و دهانه ها دارای استقامت بسیار بالایی هستند.
  • اسکلت های فلزی ساخته شده با این نوع از ناودانی ها دارای وزن بسیار پایینی هستند.
  • در برابر ضربه بسیار مقاوم هستند.
  • در طولانی مدت کارایی خود را حفظ می کنند.

کاربرد ناودانی 16

ناودانی های 16 دارای خصوصیات فنی و متناسب با ویژگی هایشان دارای کاربرد های بسیار متنوعی نیز هستند. ما در اینجا تنها به معرفی تعداد محدودی از کاربرد های این نوع ناودانی ها می پردازیم.
  1. می توان از آن ها برای ترمیم دیوارهای آسیب دیده به عنوان مهاربند استفاده کرد.
  2. از ناودانی های 16 می توان به عنوان چهارچوب تجهیزات صنعتی استفاده کرد.
  3. از این نوع ناودانی ها به عنوان پوشش لوله در سیستم های پایپ لاین نیز استفاده می کنند.
  4. ناودانی 16 در ساخت خرپاها, بادبندها و ستون های ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند.
(جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق در خودروسازی به  مراجعه نمایید)

نحوه تولید ناودانی 16

عموما ناودانی ها را می توان به دو روش پرسی و فابریک تولید کرد. ما در اینجا به طور بسیار مختصر به بیان فرآیندهای هریک از مراحل می پردازیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ناودانی چیست به  مراجعه نمایید)

تولید ناودانی با روش پرسی

در این روش از ورق فولادی به عنوان ماده اولیه استفاده می کنند. در قدم اول, ورق هایی که با ضخامت و طول مورد نظر از قبل برش خورده بودند را تحت ماشین آلات مربوط به شکل دهی و فرمینگ قرار می دهند. پس از مراحل فرمینگ و شکل دهی, ورق فولادی به شکل ناودانی در می آید. در نهایت پس از مراحل کنترل کیفی, ناودانی های تولید شده بسته بندی و به بازار عرضه می شوند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق مبارکه چیست به  مراجعه نمایید)

تولید ناودانی با روش فابریک

ناودانی های فابریک را می توان به روش نورد گرم تولید کرد. در فرآیند نورد گرم, شمش فولاد به عنوان ماده اولیه در کوره هایی با دمای 1100 درجه سانتی گراد قرار می گیرند. در قدم بعدی با عبور رفت و برگشتی از غلتک های سنگین به فرم و شکل ناودانی در می آیند. در ادامه محصولات تولید شده طی مراحل کنترل فنی به شدت مورد بررسی قرار می گیرند, سپس بسته بندی و به بازار عرضه می شوند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد ورق کاویان چیست به  مراجعه نمایید)  
مشاهده بیشتر توضیحات

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ناودانی 16”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات