ورق روغنی 0.6 میل

40,101 تومان40,911 تومان

توضیحات تکمیلی

وزن 9.6 کیلوگرم
ابعاد 200 × 100 × 0.06 سانتیمتر
حالت

100*200, 125*250, رول

کارخانه

, ,

وضعیت

تهران, کارخانه

مشخصات

ST12

سایز

0.06

قیمت ورق روغنی

انواع کاربرد و نحوه تولید ورق روغنی 0.6 میل

انواع ورق روغنی 0.6 قابل عرضه در بازار شامل:
  • ورق رول
  • ورق 100*200
  • ورق 125*250

ورق روغنی 0.6 میل رول, مشخصات و کاربردها

ورق های روغنی یکی از انواع ورق های فولادی هستند که به دلیل مقاومت مکانیکی بالا, سطح صاف و یک دست و شکل پذیری, در صنایع مختلف زیادی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از انواع این ورق ها, ورق روغنی 0.6 میل رول است که در ادامه به معرفی مشخصات, کاربرد و نحوه تولید آن می پردازیم. پس تا انتهای متن با ما همراه باشید. (جهت مطالعه بیشتر به ورق چیست مراجعه نمایید)
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

مشخصات ورق روغنی 0.6 میل رول چیست؟

برای تولید ورق های روغنی از روش نورد سرد استفاده می شود, به همین دلیل به آن ها ورق سرد یا ورق نورد سرد هم گفته می شود. در این روش, ورق در دمای محیط از بین غلطک هایی عبور داده می شود, در نتیجه این نوع ورق روغنی تهیه شده مقاومت مکانیکی بالایی دارد. (جهت مطالعه بیشتر به میلگرد ارزان در بازار کدامند مراجعه نمایید) از دیگر مشخصات این نوع ورق روغنی می توان به قابلیت شکل پذیری, کشش سطحی بالا, مقاومت بالا در برابر کرنش, سطح صاف و یکنواخت اشاره کرد. همچنین, همان طور که از نام این ورق روغنی هم پیداست, ضخامت آن, 6.0 میل و عرض آن بین 1000 تا 1250 میلی متر است.
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

کاربرد ورق های روغنی 0.6 میل رول

این نوع ورق روغنی, به دلیل مشخصات گفته شده در بالا, از جمله کیفیت ظاهری خوب در صنایع مختلفی مثل خودروسازی (بدنه خودرو و سایر قطعات آن), لوازم خانگی و ساختمان سازی, رادیاتورهای گرمایشی, تولید مخازن آب و سوخت مورد استفاده قرار می گیرند. به طور کلی, زمانی که فرم دهی با دقت و ظرافت بالا لازم باشد, از این نوع ورق روغنی استفاده می شود. اما ورق روغنی 0.6 میل رول, به دلیل شکل پذیری خوب و لعاب پذیری, بیشترین استفاده را در تولید لوازم خانگی مثل یخچال فریز, اجاق گاز, کابینت و… دارد. از این ورق, به عنوان ورق ماده اولیه و پایه برای تولید ورق رنگی و ورق گالوانیزه استفاده می شود. (جهت مطالعه بیشتر به تیر ورق مراجعه نمایید)
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

نحوه تولید ورق روغنی 0.6 میل رول

برای تولید ورق های روغنی 0.6 میل رولاز روش نورد سرد استفاده می شود. در این روش, ورق سیاه به عنوان ماده اولیه در نظر گرفته می شود. بعد از انجام عملیات نورد گرم روی ورق سیاه, فرایند اسیدشویی روی این روق انجام می شود تا لایه اکسیدی که روی آن وجود دارد, زدوده شود. مرحله بعد عملیات نورد سرد است. برای انجام نوردکاری, ورق بین غلطک هایی قرار می گیرد که به دلیل اعمال فشار بسیار زیاد از سمت غلطک ها به ورق, ضخامت آن ها کاهش می یابد. با عبور از بین غلطک ها, ضخامت ورق ها حدودا 50 تا 90 درصد کاهش می یابد. (جهت مطالعه بیشتر به عوامل تاثیرگذار بر قیمت ورق مراجعه نمایید) انجام این کار منجر به افزایش سختی ورق و کاهش قابلیت شکل پذیری آن می شود. به همین دلیل برای بهبود خاصیت شکل پذیری آن, عملیات آنیل که در واقع یک فرآیند گرمادهی است, انجام می شود. این نکته لازم به ذکر است که قبل از آنیل کردن, برای جلوگیری از اکسید شدن ورق, آن را روغن کاری می کنند.
ورق 0.5
ورق 0.5
مرحله بعد نورد پوسته ای است که برای از بین بردن موج های موجود در سطح ورق و صاف و یک دست شدن آن انجام می گیرد. برای کنترل ضخامت ورق ها, در خروجی دستگاه های نورد سرد ضخامت سنج وجود دارد. اگر ضخامت ورق به اندازه مد نظر (که در این نوع ورق 6.0 میلی متر است), نرسیده بود. ورق به طور معکوس در بین غلطک ها بار دیگر به حرکت در می آید تا ضخامت مورد نظر به دست آید. همان طور که ملاحظه کردید ورق روغنی 0.6 میل رولاز جمله ورق های فولادی بوده که به روش نورد سرد تولید می شود. این ورق به دلیل ویژگی هایی مثل مقاومت مکانیکی بالا, شکل گیری خوب و ظاهر صیقلی کاربردهای زیادی در صنایع مختلف دارد.

بررسی ورق روغنی 0.6 میل 100 *200

مشخصات ورق 0.6 میل 100*200 چیست؟

ورق روغنی 0.6 میل 100*200 در سه استاندارد کیفی متفاوت تولید می شود و دارای سه استاندارد St12, St13 و St14 است. کیفیت اولی در حد معمولی و دومی در حد مقاومت نیمه کششی و سومی مقاومتی فوق کششی را دارا است. ورق St12 با وجود معمولی بودنش در صنایع کاربرد بیشتری دارد. این ورق ها به دلیل خاصیت ضدزنگ, ضدپوسیدگی, ضد آب, سطح صاف و صیقلی در صنایعی که به ظاهر زیبا نیاز بیشتری دارند به کار می روند. انقضای این ورق ها بسته به استاندارد تولیدی آنها متغیر است. این تاریخ در دو استاندارد St13 و St14 از 6 تا 8 ماه است و در استاندارد St12 تاریخ انقضای آن به 18 ماه هم می رسد. (جهت مطالعه بیشتر به تفاوت ورق سرد و گرم مراجعه نمایید)
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

کاربرد ورق روغنی موردنظر

ورق های روغنی با توجه به استاندارد کیفی از ویژگی های مختلفی برخوردار هستند. در نتیجه هرکدام در صنایع خاصی به کار می روند. در زیر به برخی ویژگی های هر کدام و صنایع به کار رفته در آن اشاره می کنیم. ورق روغنی St12 ورقی معمولی است. در صنایعی چون ساخت کانتینر, تولید پوسته کوره, تولید خودرو, ساخت کشتی, مخازن تحت فشار و پروژه های عمرانی کاربرد دارد. ورق روغنی 0.6 میل St13 از قابلیت کشسانی بسیار پایینی به نسبت St14 برخوردار است و در مواردی که پرس کاری با عمقی بسیار کم انجام می شود به کار می رود. این ورق در تولید لوازم خانگی, لوازم اداری, ساخت اتومبیل و تولید انواع سازه های صنعتی کاربرد دارد. ورق 0.6 میل St14 خاصیت کشسانی بسیار بالایی دارد. در نتیجه قدرت تحمل زیادی برای پرس کاری های عمیق تر را به نسبت دیگر ورق های روغنی دارد. در ساخت بدنه خودرو و فیلترهای به کار رفته در اتومبیل استفاده می شود. (جهت مطالعه بیشتر به بهترین کارخانه های تولید کننده ورق مراجعه نمایید) اما کاربردهای دیگر این ورق ها در اجاق سازی, ساخت رادیاتور, تولید یخچال, ساخت انواع وسایل روشنایی, تولید انواع صنایع تهویه مناسب, ساخت تابلو برق ها است.

نحوه تولید ورق روغنی موردنظر

ورق روغنی 0.6 میل 100*200 در چهار مرحله اسیدشویی, نوردکاری, آنیل کاری و پرداخت تولید می شود. در مرحله اول به وسیله اسید ورق‎ های سیاه را شست وشو می دهند. در اثر این شست وشو آلودگی های ایجاد شده به خاطر آلاینده ها از روی آن زدوده می شود. در نتیجه ورقی تمیز و یکدست حاصل این مرحله است. در نوردکاری ورق را از بین غلتک های که به آن فشار وارد می کنند, عبور می دهند. غلتک ها سبب نازک شدن ورق می شوند و طول آن را افزایش می دهند. (جهت مطالعه بیشتر به ورق روغنی یا ورق سرد چیست مراجعه نمایید) هر چه ورق از غلتک های بیشتری عبور کند, ورقی نازک تر و با ضخامت کمتر حاصل می شود. به دلیل عبور از بین همین غلتک ها ورقی یکنواخت خواهیم داشت که دارای خاصیت مقاومتی یکسان در سرتاسر آن است. ورق در طی عبور از غلتک ها صاف و صیقلی می شود. در این مرحله ورق خاصیت شکل پذیری ندارد. اما در طی مرحله آنیل کاری خاصیت انعطاف پذیری به ورق افزوده می شود. در این مرحله اول با روغن کاری ورق در برابر زنگ و پوسیدگی مقاومت پیدا می کند و بعد از کوره های بسیار گرم عبور می کند تا خاصیت انعطاف پذیری پیدا کند. در مرحله پایانی ورق از یک نورد سطحی و سرد دیگر عبور داده می شود. در این نورد ورق مجدد صیقلی و صاف می گردد. (جهت مطالعه بیشتر به ورق روغنی یا ورق سرد چیست مراجعه نمایید) برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر دربارۀ محصول ورق روغنی 0.6 میل 100*200 می توانید از پل ها ارتباطی ما استفاده کنید.
ورق روغنی
ورق روغنی

ورق روغنی 0.6 میل 125 *250 چیست و چه مشخصات و کاربردهایی دارد

ورق روغنی از محصولات فولادی محسوب می شود که به ورق سرد نیز معروف است. ورق روغنی 0.6 میل 250*125 یکی از انواع ورق روغنی بوده که کاربردهای مختلفی در صنعت دارد. در این مبحث قصد داریم درباره مشخصات, کاربرد و روش تولید این نوع ورق روغنی صحبت کنیم. پس لطفا با ما همراه باشید.

مشخصات ورق روغنی 0.6 میل 250*125چیست؟

این نوع ورق روغنی یک صفحه یا شیت نازک با ضخامت 6.0 میلی متر و ابعاد 125 در 150 سانتی متر بوده که به روش نورد سرد تولید می شود. وزن هر ورق روغنی با ابعاد گفته شده حدود 15 کیلوگرم است. این ورق به دلیل روش تولید آن, مقاومت مکانیکی و کششی بالایی دارد. به همین دلیل, در صورتی که در معرض ضربه قرار بگیرد آسیب زیادی نمی بیند. همچنین سطح صاف و صیقلی, انعطاف پذیری و قابلیت شکل دهی خیلی خوبی داشته که آن را برای کاربرد در صنایع گوناگون مناسب ساخته است. به دلیل استفاده از روغن در فرایند ساخت, این نوع از ورق ها ضدخوردگی و ضدآب هستند. در نتیجه برای استفاده در محیط های مرطوب مناسب هستند. از دیگر مشخصات این نوع از ورق قابلیت رنگ پذیری بالای آن است. گفتنی است که این ورق ابتدا به صورت رول تولید شده و سپس در ابعاد 125 در 250 با استفاده از روش هایی مثل پلاسما, گیوتین, دستگاه هوابرش و دستگاه CNC, برش داده می شوند. در نتیجه, به دلیل هزینه های برش کاری, نسبت به ورق روغنی رول قیمت بالاتری دارد. در ورق روغنی 0.6 میل 250*125, عدم وجود کج شدگی, شکستگی و دقت در ابعاد برش داده شده, کیفیت آن ها را تعیین می کند.

کاربرد ورق های روغنی 0.6 میل 250*125

این نوع ورق در صنایع مختلفی به عنوان ماده اولیه استفاده می شود. در صنایع فولادی برای تولید درب و پنجره های فولادی و پروفیل های ساختمانی از این ورق استفاده می شود. یکی دیگر از کاربردهای این ورق ساخت لوازم خانگی مثل کابینت, اجاق گاز, فر و یخچال فریزر است, زیرا قابلیت رنگ پذیری, انعطاف پذیری خوبی دارد.
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

نحوه تولید ورق روغنی 0.6 میل 250*125

برای تولید ورق روغنی با ضخامت 6.0 میلی متر و ابعاد 125 در 250 سانتی متر, از روش نورد سرد استفاده می شود. ابتدا ورق سیاه, که به عنوان ماده اولیه استفاده می شود با اسیدکلریدریک شست وشو داده می شود تا لایه اکسید روی آن برداشته شود. در مرحله بعد, ورق ها از بین غلطک عبور داده می شوند تا ضخامت آن کاهش یابد و به 6.0 میلی متر برسد. این مرحله در فشار بالا انجام شده و دما تا 250 درجه سانتی گراد زیاد می شود که از آب و روغن برای خنک کاری استفاده می شود. این مرحله به عملیات نورد سرد معروف است.
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی
مرحله بعد مربوط به عملیات آنیل یا بازپخت حرارتی است که به منظور افزایش خواص مکانیکی و انعطاف پذیری انجام می شود. برای از بین بردن امواج تولید شده روی سطح ورق و صاف و یکنواخت شدن آن فرایند نورد پوسته ای به کار گرفته می شود. بعد از به اتمام رسیدن مراحل تولید نیز برای جلوگیری از اکسایش ورق روغن کاری انجام می شود. سپس ورق ها در ابعاد مورد نظر یعنی 125 در 250 سانتی متر برش داده می شوند. در این مطلب سعی کردیم شما را با ورق روغنی 0.6 میل 250*125آشنا کرده و مشخصات, ویژگی ها و کاربردهای آن را بررسی کنیم. همان طور که متوجه شدید این نوع روق ها کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارند.
مشاهده بیشتر توضیحات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “ورق روغنی 0.6 میل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *