02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

مشهورترین سازه های فلزی جهان

معرفی سازه های فلزی معروف جهان

فهرست مشهورترین سازه های فلزی جهان

مشهورترین سازه های فلزی جهان

برج ایفل پاریس در فرانسه

معرفی بنا : برج ایفل یکی از شناخته شده ترین چشم اندازهای جهان است که باید در راس فهرست مشهورترین سازه های فلزی جهان قرار بگیرد. این برج در ساحل سن در پاریس به عنوان یکی از سازه های فلزی باشکوه است که نه تنها پاریس،, بلکه کل فرانسه را روشن می کند.

تاریخچه بنا : در مسابقه ای که در سال 1889 در پاریس مسابقه ای برگزار شد طرح مهندسی به نام « نام گوستاو ایفل » برگزیده شد و در همان سال هم این برج در پاریس احداث شد. از آن زمان تا کنون این برج به عنوان یکی از چشم اندازهای برجسته پاریس شناخته می شود.

متراژ : ارتفاع این برج مشهور حدود 324 متر است. برج ایفل به مدت 42 سال به عنوان بلندترین ساختمان جهان شناخته می شد.

نوع سازه فلزی : این برج از فولاد ساخته شده است. درواقع وزن برج ایفل 10 هزار تن است که بیش از هفت هزار تن آن از فولاد است. (جهت مطالعه بیشتر به فولاد چیست مراجعه نمایید)

برج ایفل پاریس در فرانسه
برج ایفل پاریس در فرانسه

طاق دروازه واقع در ایالت میسوری

معرفی بنا : طاق دروازه بنای یادبودی است که در سنت لوییس ایالت میسوری و در کرانه غربی رودخانه می سی سی پی واقع شده است. نام این دروازه در طی گسترش بخش غربی ایالات متحده در قرن نوزدهم انتخاب شده است و به نقش شهر که دروازه ای به غرب بوده است اشاره دارد.

تاریخچه بنا : این طاق به یاد خرید لوئیزیانا (1803) و به عنوان بخشی از پارک ملی طاق دروازه ساخته شده است. این طاق توسط یک معمار آمریکایی فنلاندی به نام ائرو سارینن در سال 1948 طراحی شد و فرآیند احداث آن از سال 1963 تا 1965 طول کشید.

متراژ : ارتفاق طاق دروازه حدود 192 متر است و فاصله بین دو ستون آن به اندازه ارتفاع آن است. (جهت مطالعه بیشتر به میلگرد چیست مراجعه نمایید)

نوع سازه فلزی : این طاق با استفاده از فولاد ضد زنگ ساخته شده و بلندترین طاقی است که تا به حال در نیمکره غربی ساخته شده است.

طاق دروازه واقع در ایالت میسوری
طاق دروازه واقع در ایالت میسوری

استادیوم ملی پکن

معرفی بنا : این استادیوم باشکوه که لقب «لانه پرنده» را به آن داده اند از پیچ و تاب قطعات فلزی پیچیده که ساختار معماری آن را تشکیل می دهند ساخته شده است. این استادیوم با هدف برگزاری بازی های المپیک،, مراسم افتتاحیه و اختتامیه و برخی از جشن های مربوط به مسابقات المپیک فوتبال در المپیک 2008 پکن ساخته شده است. (جهت مطالعه بیشتر به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)

تاریخچه بنا : این پروژه که در مسابقات بین المللی سال 2002 برنده شد توسط ژاک هرتزوگ سوئیس و پیر د مورون با همکاری ArupSport و Architecture Design & Research Group چین ساخته شد. هزینه در نظر گرفته شده برای احداث این استادیوم 500 میلیون دلار بود.

متراژ : طول این استادیوم 330 متر،, عرض آن 220 متر و ارتفاع آن 69 متر است.

نوع سازه فلزی : برای ساخت شاخه های مختلف لانه از فولاد استفاده شده است. در این استادیوم عناصر فلزی به هم پیوند خورده و از یکدیگر پشتیبانی می کنند.  (جهت مطالعه بیشتر به قیمت آهن به چه معیاری بستگی دارد مراجعه نمایید)

استادیوم ملی پکن
استادیوم ملی پکن

ساختمان سگرام شیکاگو ایالات متحده

معرفی بنا : یکی دیگر از مشهورترین سازه های فلزی جهان ساختمان سگرام شیکاگو است. ساختمان سگرام یک برج اداری است که توسط معمار معروف آلمانی میس ون در روه و با همکاری فیلیپ جانسون طراحی شده است. این ساختمان در خیابان 375 پارک و در مرکز منهتن واقع شده است.

تاریخچه بنا : فرآیند احداث این ساختمان از سال 1954 تا 1958 طول کشیده است.

متراژ : این ساختمان دارای 39 طبقه است و 157 متر ارتفاع دارد.

نوع سازه فلزی : در ساختار این ساختمان علاوه بر فلز از بتن هم استفاده شده است. پروفیل ها و پنل های فلزی این ساختمان به رنگ برنز و شیشه ها دارای سایه صورتی رنگ هستند که باعث می شود این ساختمان از جذابیت های ساختمان های نیویورک برخوردار باشد. (جهت خرید و بررسی به قیمت پروفیل مراجعه نمایید)

ساختمان سگرام شیکاگو ایالات متحده
ساختمان سگرام شیکاگو ایالات متحده

پل بندر سیدنی استرالیا

معرفی بنا : این پل از دیگر مشهورترین سازه های فلزی جهان است که یک پل طاقی از جنس فولاد است و در بندر سیدنی (بندر جکسون) در استرالیا واقع شده است. این پل به عنوان راه ارتباطی اصلی حمل و نقل بین سیدنی و حومه آن از طریق ضلع شمالی بندر عمل میکند. در امتداد طول این پل چهار مسیر راه آهن،, یک بزرگراه و دو پیاده رو وجود دارد.

تاریخچه بنا : در سال 1912 جان بردفیلد که یک مهندس عمران بود با همکاری اداره امور عمومی نیو ساوث ولز برنامه ای را برای ساخت پل بر روی بندر سیدنی ارائه داد. در همان سال این طرح پذیرفته شد ولی به دلیل وقوع جنگ جهانی اول کار ساخت پل به تعویق افتاد و در سال 1922 بود که بالاخره شرایط برای ساخت پل فراهم شد. در آن زمان هم پیشرفت در فرآیند ساخت فولاد امکان ساخت یک پل قوسی را فراهم کرده بود. این پل رسما در سال 1932 افتتاح شد.

متراژ : دهانه این پل حدود 500 متر است و به عنوان یکی از طویل ترین پل های قوسی فولادی جهان شناخته می شود. (جهت مطالعه بیشتر به اسکلت بندی ساختمان مراجعه نمایید)

نوع سازه فلزی : از آنجایی که فولاد مقرون به صرفه است و دوام و قابلیت انعطاف پذیری خوبی هم دارد این سازه با استفاده از فولاد ساخته شده است.

پل بندر سیدنی استرالیا
پل بندر سیدنی استرالیا

پل میلو فرانسه

معرفی بنا : افتتاح هیچ پل مرتفعی در طول تاریخ به اندازه پل میلو مورد توجه رسانه ها قرار نگرفت. این پل که زیبایی نفس گیری دارد مرتفع ترین پل اروپا است. این پل در نزدیکی جنوب فرانسه واقع شده است و تا مدت ها آخرین راه ارتباطی در بزرگراه A75 بود.

تاریخچه بنا : طراحی این پل از سال 1991 و توسط میشل ویرلوژو آغاز شد. طرح نهایی در سال 1996 تصویب شد و بالاخره پل میلو در سال 2004 رسما افتتاح شد.

متراژ : این پل دارای 8 کابل متوالی است که 2460 متر طول دارند،, همچنین دکل این پل 335 متر ارتفاع دارد.

نوع سازه فلزی : پل میلو با استفاده از فولاد و بتن ساخته شده است. (جهت مطالعه بیشتر به تفاوت اسکلت بتنی و فلزی مراجعه نمایید)

پل میلو فرانسه
پل میلو فرانسه

پل بروکلین واقع در نیویورک

معرفی بنا : آخرین مورد از فهرست مشهورترین سازه های فلزی جهان پل بروکلین است. این پل معلق بر فراز رودخانه شرقی نیویورک واقع شده و دو منطقه منهتن و بروکلین را به هم متصل می کند.

تاریخچه بنا : کار ساخت این پل از سال 1869 توسط جان روبلینگ آغاز و در سال 1883 به پایان رسید.

متراژ : ارتفاع این پل 84 متر و طول آن به 1834 متر می رسد.

نوع سازه فلزی : برای ساخت کابل های این پل از فولاد استفاده شده است. ساخت این پل یکی از موفقیت های مهم در تاریخ معماری جهان محسوب می شود. (جهت خرید و بررسی به قیمت میلگرد مراجعه نمایید)

پل بروکلین واقع در نیویورک
پل بروکلین واقع در نیویورک

 

جهت مطالعه بیشتر به ویکی پدیا مراجعه فرمایید.

آیا مفید بود ؟

بر روی ستاره ها کلیک نمایید

تلگرام
واتس‌اپ
ایمیل
فیسبوک
توییتر
پرینت
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *