پروفیل 90*90

41,285 

محصولقیمتموجودیبروزرسانیپیش فاکتور
پروفیل 90*90 - 341,285 

در انبار موجود است

پروفیل 90*90 - 441,285 

در انبار موجود است

توضیحات

پروفیل 90*90 – 4 چیست؟ چه انواع و کاربردی دارد؟

پروفیل را می توان مقطعی ثابت و طویل معرفی کرد که به طور معمول, از جنس فولاد, آهن یا آلومینیوم در ابعاد متفاوتی تولید می شود. پروفیل ها اغلب توخالی, قوطی مانند و سبک هستند و در صنایع مختلفی از جمله ساختمان سازی, راه سازی, ماشین سازی و ساخت لوازم پزشکی, کاربردهای فراوانی دارند. پروفیل 90*90 – 4 میلی متری, یکی از این قطعات پرکاربرد به شمار می آید. قابل ذکر است که پروفیل ها از نظر جنس, اندازه, شکل, سطح مقطع و نحوه تولید, کارایی متفاوتی دارند. در ادامه در مورد انواع, کاربرد, مزایا و معایب و نحوه تولید آن, توضیح می دهیم.

انواع پروفیل و مشخصات فنی آن ها

همان طور که پیشتر اشاره شد, پروفیل ها دسته گسترده ای از مصالح فلزی به شمار می آیند و برای مصارف مختلفی از جمله استحکام سازه ها به کار برده می شوند. با پیشرفت در زمینه ساخت پروفیل ها, دسته بندی های بسیار زیادی از این قطعات به وجود آمده که در ادامه تعدادی از آن ها را معرفی می کنیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)

پروفیل های ساختمانی و صنعتی:

پروفیل های ساختمانی, همان طور که از نامشان پیداست در صنعت ساختمان سازی به کار برده می شوند. از کاربرد گسترده آن ها می توان به حضور پررنگشان در ساخت درب و پنجره و اسکلت خانه ها, اشاره کرد. پروفیل 90*90 – 4 میلی متری نیز پروفیل ساختمانی به حساب می آید. پروفیل های صنعنتی در صنایع گوناگونی از جمله خودروسازی استفاده می شوند. از آن جایی که این پروفیل ها دارای خواص مکانیکی و الکتریکی خاصی هستند, تولیدشان کار سختی به شمار می آید.

پروفیل های گالوانیزه و کامپوزیتی:

پروفیل های گالوانیزه ایمن و مستحکم محسوب می شوند و در مقابل زنگ زدگی و خوردگی, مقاومت بالایی از خود نشان می دهند. بنابراین, پروفیل های گالوانیزه انتخاب مناسبی برای ساخت درب و پنجره دوجداره به شمار می آیند. پروفیل 90*90 نیز از این دسته محسوب می شود. پروفیل های کامپوزیتی نیز با وزن پایین, مقاومت بسیار بالا, عمر زیاد و مقاومت چشم گیر در برابر زلزله و رطوبت نیز محبوبیت خوبی در بازار کالا دارند. گفتنی است که این پروفیل ها در ساخت سازه های آبی و پل ها نیز به کار برده می شوند.

پروفیل های نورد گرم و نورد سرد:

به طور کلی دو روش برای تولید پروفیل ها, وجود دارد. یکی از آن روش ها نورد گرم و دیگری نورد سرد است. در نورد گرم, ماده گرم شده از طریق تعدادی متغیر از غرفه ها عبور می کند و تحت فرآیندهای خاصی قرار می گیرد و شکل و اندازه آن, با توجه به فرآیندهای ذکرشده, تعیین می شوند. پروفیل های نورد سرد با خم و پرس شدن و در نتیجه شکل گرفتن ورق ها, پروفیل ها را تولید می کنند. پروفیل های نورد سرد معمولا برای تیرهای تکیه گاه سقف کاذب, چارچوب درهای ساختمان و ناودانی, استفاده می شود. در این میان, روشی ترکیبی نیز وجود دارد و از به هم پیوستن حاصل دو فرآیند قبلی, پدید می آید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)

پروفیل های سبک و سنگین:

پروفیل ها از نظر جرم نیز به دو دسته تقسیم می شوند. پروفیل های سبک در دو استاندارد DIN2394 و EN10219-2 تولید می گردند و تولیدشان با استفاده از نورد سرد است. پروفیل های سنگین نیز از جنس ورق سیاه هستند و ضخامتشان به بیش از ۵.۱ میلی متر می رسد. واضح است که پروفیل 90*90 – 4 میلی متری یک پروفیل سبک, به شمار می رود.

کاربردهای پروفیل

  • لوازم خانگی: پروفیل ها در ساخت انواع تخت, کمد, مبلمان, میز و جالباسی, به کار برده می شوند.
  • لوازم آموزشی: می توان میز, صندلی, کمد و نیمکت را جزو این دسته نیز محسوب کرد. همچنین پروفیل ها در ساخت لوازم تحریر نیز کاربرد دارند.
  • لوازم ورزشی و تفریحی: تجهیزات ورزشی و بدن سازی, وسیله های شهربازی ها و پارک ها, آلاچیق ها و سایه بان ها از مواردی هستند که در آن ها پروفیل 90*90 – 4 به کار می رود.
  • لوازم پزشکی: انواع تخت های بیمارستان و وسیله های حمل بیمار, تجهیزات آزمایشگاهی و پزشکی, جزو این دسته محسوب می شوند.
  • صنعت ماشین سازی: همان طور که پیشتر اشاره شد, پروفیل ها نقش پررنگی در ساخت اتاق خودرو, انواع تریلرها, باربندها, کامیون ها, جرثقیل ها و همچنین تجهیزات و قطعات یدکی لوازم مربوطه, دارند.

نحوه تولید پروفیل 90*90 – 4

برای تولید پروفیل, دو روش وجود داد که مستقیم و غیرمستقیم نامیده می شوند. در روش مستقیم ورق خم شده از میان غلتک ها عبور می کند و شکل و زوایای دلخواه را به دست می آورد. در روش غیرمستقیم, دستگاه نورد یک لوله تولید می کند و سپس با تعویض قالب , پروفیل های دیگری تولید می گردند. این روش دقت کمتری نسبت به روش مستقیم داراست و اندازه اضلاع و خط جوش, چندان دقیق به دست نمی آیند.

(جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به سازه های فلزی جهان مراجعه نمایید)

همان طور که گفته شد, پروفیل ها با توجه به شکل ظاهر, اندازه, نحوه تولید و طرح سازنده, کاربردهای مختلفی دارند که ذکر تمامی آن ها, امکان پذیر نیست. اگر سوال دیگری در مورد پروفیل 90*90 – 4 دارید, با کارشناسان ما در تماس باشید تا پاسخ آن را به دست آورید.

بررسی نحوه تولید و کاربرد پروفیل 90*90 – 3

پروفیل 90*90 – 3 چیست؟

صنعتگران برای تولید انواع محصولات سنگین و سازندگان جهت ساخت انواع سازه ها با وزن بسیار زیاد, نیاز به استفاده از محصولی برای تحمل فشار بار بالا و وزن های سنگین دارند. در نتیجه انواع مقاطع فولادی برای این کار تولید شده است. یکی از این مقاطع فولادی پروفیل های قوطی شکل هستند. این نوع پروفیل ها را توخالی می سازند. با وجود تو خالی بودنشان در برابر هر گونه خمش یا پیچش حاصل از بار سنگین مقاوم هستند. پروفیل 90*90 – 3 یک نوع از همین پروفیل ها است. این پروفیل در ابعاد بسیار بزرگ به نسبت دیگر پروفیل ها تولید می شود.

مشخصات فنی پروفیل 90*90 – 3

اطلاع در مورد مشخصات فنی پروفیل ها برای خریداران لازم است. چون این محصول در انواع اندازه ها تولید می شود و هر اندازه ای, برای استفاده در مکان مخصوصی تولید می گردد. برای مثال نمی توان از پروفیل سبک برای تحمل بارهای سنگین سازه ها استفاده کرد یا از پروفیل سنگین در تولید مبلمان یا دوچرخه استفاده نمود. مشخصات این محصول شامل موارد زیر است:

  • طول و عرض این پروفیل 90 میلی متر است.
  • ضخامتی معادل 3 میلی متر دارد.
  • ارتفاع محصول 6 متر است.
  • هر شاخه وزنی برابر با 52 کیلوگرم دارد.
  • این محصول به شکل مربعی توخالی تولید می شود.

کاربرد پروفیل موردنظر

این پروفیل به خاطر تحمل بار زیاد و وزن های سنگین سازه ها در صنعت بسیار کاربرد دارد. مهم ترین کاربرد این محصول در صنعت ساختمان سازی استفاده به عنوان ستون در اسکلت بندی برای سازه های ساختمانی است. به دیگر کاربردهای آن در ادامه اشاره خواهیم کرد: (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)

  • ساخت شاسی های ماشین آلات سنگین از جمله نفتکش ها و تریلرها
  • در صنعت تولید خودرو برای تولید اتاقک ماشین های مختلف, استراکچر و…
  • تولید انواع دستگاه های سنگین و فوق سنگین
  • ساخت ستون هایی برای انواع درها در ساختمان
  • تولید انواع برج ها و پل های ساخته شده از فلز
  • استفاده در تولیدات ویژه صنایع نظامی

نحوه تولید پروفیل موردنظر

برای تولید انواع پروفیل روش های بسیاری وجود دارد. پروفیل ها به 6 روش زیر تولید می شوند.

  1. نورد سرد, مستقیم
  2. نورد گرم, مستقیم
  3. ترکیبی از دو روش قبل
  4. نورد سرد, غیرمستقیم
  5. نورد گرم, غیرمستقیم
  6. ترکیبی از دو روش قبل

این تنوع سبب تولید پروفیل ها در انواع اشکال مختلف با خط جوش های متفاوت شده است؛ بنابراین برای ساخت هر پروفیل, بسته به کاربردی که دارد, از یک نوع روش خاص تولید می کنند. از آنجا که پروفیل 90*90 – 3 در دسته پروفیل های سنگین قوطی شکل قرار می گیرد, تولیدکنندگان از روش نورد سرد مستقیم برای تهیه آن استفاده می کنند.

(جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)

در این روش از کلاف های فولادی برای ورودی دستگاه تولید پروفیل استفاده می شود. کلاف در مرحله ابتدایی اول باز شده و سپس به وسیله گیوتین بر اساس اندازه طول و عرض ورق برش می خورد. در مرحله بعد طوقه های برش خورده وارد مرحله فرمینگ می شوند. با استفاده از انواع غلتک ها طوقه های فولادی مرحله قبلی صاف می شوند. در ادامه طوقه ها به مرحله جوشکاری می رسند. در مرحله جوشکاری به وسیله پرس های تعبیه شده در این مرحله از دستگاه, طوقه ها شکل می گیرند. در ادامه طوقه ها وارد مرحله برش مجدد می شوند. این برش, برش نهایی است و مشخص کننده ارتفاع پروفیل است. در نهایت اگر پیچش یا خمشی در طی این مراحل برای محصول رخ بدهد, با غلتک هایی که فشار کمتر از مرحله فرمینگ به محصول می آورند, گرفته می شود و محصول به میز تخلیه برای بسته بندی منتقل می گردد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)

توضیحات تکمیلی

وزن 43 کیلوگرم
ابعاد 600 × 9 × 9 سانتیمتر
سایز

3, 4

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروفیل 90*90”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرینت
تلگرام
واتساپ
فیسبوک
تویتر
جدید ترین مقالات
تحلیل قیمت آهن

تحلیل قیمت آهن

تحلیل قیمت آهن قیمت محموله های سنگ آهن با ۶۳.۵ درصد برای تحویل در تیانجین