02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

پروفیل 80*100

34,550 تومان

توضیحات تکمیلی

وزن 43 کیلوگرم
ابعاد 600 × 8 × 10 سانتیمتر
سایز

3, 4

قیمت پروفیل

پروفیل 100*80 – 3 و 4 چیست؟

پروفیل ها مصالح ساختمانی تولید شده از فولاد هستند که به دلیل ویژگی های خود, باعث استحکام سازه می شوند. پروفیل ها در ابعاد و ضخامت های مختلفی تولید می شوند, پروفیل 100*80 – 3 یکی از انواع آن است که در این نوشتار آن را به شما معرفی خواهیم کرد.
پروفیل
پروفیل

پروفیل 100*80 – 3 چیست؟

پروفیل به مقاطع فولادی یا آهنی گفته می شود که توخالی بوده و شکل سطح مقطع ثابتی دارند. گستره وسیعی از پروفیل ها در بازار آهن وجود دارد که هر کدام کاربردهای مخصوص به خود را دارند. پروفیل ها در جنس های مختلفی مثل آلومینیومی, آهنی و یا گالوانیزه تولید می شوند. پروفیل 80 در 100, ضخامتی بیش از 5/1 میلی متر داشته, در نتیجه جزو پروفیل های سنگین به شمار می آید. همچنین شکل ظاهری سطح مقطع آن مستطیل است و در دسته پروفیل های باز قرار می گیرد. پروفیل های بسته به شکل T ,U ,Z و L هستند, مثل ناودانی, نبشی, تیرآهن و… . (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید) با توجه به کاربرد پروفیل ها, دو نوع پروفیل وجود دارد: صنعتی و ساختمانی. پروفیل های صنعتی در صنعت و سازه های بزرگ استفاده می شوند و ضخامتی بیش از 4 میلی متر دارند.
پروفیل
پروفیل

مشخصات فنی پروفیل 100*80 – 3

از مشخصات فنی این پروفیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  1. طول: 100 میلی متر
  2. عرض: 80 میلی متر
  3. ضخامت: 4 میلی متر
  4. وزن شاخه 6 متری: 52 کیلوگرم
دیگر مشخصات و ویژگی های این پروفیل شامل قابلیت جوش پذیری خوب, استحکام مکانیکی خوب, انطعاف پذیری, قابلیت آبکاری و مقاومت در برابر شرایط آب وهوایی مختلف و رطوبت اشاره کرد.
پروفیل
پروفیل

کاربرد پروفیل 100*80 – 3

پروفیل 100*80 – 3 نقش مهم و اساسی در انجام پروژه های عمرانی و ساختمانی ایفا می کند. کاربردهای این پروفیل عبارت اند از: ساخت انواع نرده های فلزی, ساخت انواع حفاظ و حصار برای اماکن مختلف مثل پارک ها, ساختمان های اداری, دانشگا ها, ساخت در و پنجره های آهنی و پایه میز و صندلی. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)

نحوه تولید پروفیل 100*80 – 3

قوطی پروفیل های نورد سرد با استفاده از دو روش تولید می شوند: روش مستقیم و روش غیر مستقیم. برای تولید به روش مستقیم, ورق سیاه به کمک دستگاه کلاف گیر, صاف و باز می شود. در قدم بعد, ورق سیاه با استفاده از یک قیچی مکانیکی مثل گیوتین به نوارهایی با ابعاد مشخص تبدیل می شود. مرحله بعد, پرس یا رول فرمینگ نام دارد و نوارها در این مرحله با عبور از بین چندین غلطک با اندازه های مختلف به شکل مورد نظر درآمده و لبه های نوار به هم نزدیک می شوند.
پروفیل
پروفیل
در مرحله بعد, لبه های نوار با استفاده از جوشکاری به روش مقاومتی یا ERW به یکدیگر متصل می شوند. بعد از زدودن براده های حاصل از جوشکاری, لازم است هر نوع انحنا و خمیدگی به وجود آمده در پروفیل رفع شود. سپس پروفیل به صورت شاخه های 6 یا 12 متری برش داده شده و بعد از ارزیابی کیفیت, روانه بازار خواهند شد. در تولید به روش غیر مستقیم, نوارهای فولادی ابتدا به لوله های درزدار تبدیل شده و سپس لوله ها به کمک پرس و سایزینگ با قالب های مختلف به صورت قوطی پروفیل درمی آیند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل
در این مطلب پروفیل 100*80 – 3 را به شما معرفی کرده و مشخصات فنی, کاربردها و نحوه تولید آن را شرح دادیم. شما نیز می توانید نظرات و سوالات خود پیرامون این پروفیل را با ما به اشتراک بگذارید.

آشنایی با پروفیل 100*80 – 4

پروفیل نامی آشنا در بین محصولات فولادی است که در حوزه های مختلف از جمله انواع ساخت وساز تا صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب, قصد داریم پروفیل 100*80 – 4 را به عنوان یکی از انواع مهم و پرکاربرد پروفیل, به شما معرفی کنیم.
پروفیل
پروفیل

پروفیل 100*80 – 4 چیست؟

به مقاطع فولادی با شکل سطح مقطع ثابت, طول مشخص پروفیل (Profile) می گویند. بعضی از انواع پروفیل ها توخالی بوده که به عنوان قوطی پروفیل نیز شناخته می شوند. معیارهای متنوعی برای دسته بندی پروفیل ها وجود دارد. با توجه به کاربرد, دو نوع پروفیل وجود دارد: پروفیل های صنعتی و پروفیل های ساختمانی. پروفیل های صنعتی در صنایع مختلف مثل ماشین سازی, خودروسازی و… به کار گرفته می شوند. پروفیل های ساختمانی نیز در پروژه های عمرانی استفاده می شوند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید) معیار دیگری که برای تقسیم بندی پروفیل ها وجود دارد وزن آن ها است. پروفیل هایی با ضخامت بیش از 5/1 میلی متر پروفیل سنگین به حساب می آیند که از ورق سیاه تولید می شوند. به پروفیل های سبک, پروفیل مبلی نیز گفته می شود.
پروفیل
پروفیل
ظاهر پروفیل ها نیز از معیارهای مهم برای طبقه بندی آن ها است. پروفیل ها با توجه به شکل ظاهری سطح مقطع خود, یا باز هستند یا بسته. شکل سطح مقطع پروفیل های باز, اغلب به صورت U, T و Z است. پروفیل های بسته سطح مقطعی به شکل مربع, مستطیل و یا دایره دارند.

مشخصات فنی پروفیل 100*80 – 4

این پروفیل از نوع سنگین و قوطی پروفیل است. سطح مقطع آن مستطیلی شکل با طول و عرض 100 و 80 میلی متر بوده و ضخامت آن 4 میلی متر است. وزن هر شاخه 6 متری این پروفیل نیز حدود 70 کیلوگرم است. با توجه به ضخامت پروفیل 100*80 – 4, استحکام کششی و مقاومت مکانیکی خوبی دارد. از دیگر مشخصات آن قابلیت جوش پذیری بالای آن است که آن را برای استفاده های مختلف مناسب ساخته است.

کاربرد پروفیل 100*80 – 4

این نوع از پروفیل هم کاربرد ساختمانی دارد و هم در صنعت استفاده می شود. برای مثال از این پروفیل می توان برای ساخت ستون و پایه در سازه های مختلف, ساخت پل, اسکلت فلزی, صنایع نظامی و خودروسازی استفاده کرد.
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل 100*80 – 4

برای ساخت این پروفیل از روش نورد سرد استفاده می شود, یعنی فرایند تولید در دمای محیط انجام می شود. این روش نیز معمولا به دو صورت است: روش مستقیم و روش غیر مستقیم. برای تولید به روش مستقیم, ابتدا ورق سیاه که به عنوان ماده اولیه استفاده می شود توسط دستگاه رول باز کن, باز شده و با استفاده از قیچی مکانیکی و یا گیوتین به نوارهایی با عرض مشخص برش داده می شود. مرحله بعد رول فرمینگ یا پرس است که برای شکل دهی به نوارها استفاده می شود. نوارها با عبور از بین غلطک هایی با اندازه های مختلف تغییر شکل داده و سطح مقطع آن مستطیلی شکل می شود. در مرحله بعدی فرایند تولید پروفیل, لبه های به هم نزدیک شده پروفیل با استفاده از جوشکاری به روش مقاومتی یا ERW, به یکدیگر جوش داده می شوند. در نهایت پروفیل تولید شده در اندازه های 6 یا 12 متری برش خورده و کیفیت آن ها بررسی می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل
در روش دیگر ابتدا لوله درزدار تولید شده و سپس با استفاده از روش های فرم دهی مختلف به پروفیل با شکل معین تبدیل می شود, به همین دلیل به آن غیر مستقیم می گویند. در این نوشتار پروفیل 100*80 – 4 را معرفی کرده و توضیحاتی درباره مشخصات فنی, کاربردها و روش های تولید آن ارائه دادیم.
مشاهده بیشتر توضیحات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروفیل 80*100”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات