قیمت پروفیل 40*60

هرکیلو 38,636 تومان

قیمت بدون احتساب ارزش افزوده میباشد

آخرین بروزرسانی : شنبه 24 آذر 1403

مشاوره رایگان قبل از خرید !

مشخصات محصول

توضیحات تکمیلی

وزن 21 کیلوگرم
ابعاد 600 × 4 × 6 سانتیمتر
سایز

2.2, 2.5, 3

نحوه تولید پروفیل 40*60 - 3

پروفیل 40*60 – 3 چیست؟

پروفیل از جمله مقاطع فولادی است و در سایزهای بسیار متنوع تولید می شود. هر مقطع پروفیلی بسته به نوع کاربردی که دارد, از ورق فولادی با کیفیتی متفاوت و در اندازه های گوناگون تولید می گردد. یکی از اندازه های تولیدی این مقطع پروفیل 40*60 – 3 است.

مشخصات فنی

هر مقطع پروفیلی با مشخصات فنی خاصی تولید می شود و دارای ویژگی های مختص به خود است. ازآن جا که تنوع در این محصول بالا است, برای خرید, لازم است به مشخصات فنی محصول و میزان تطابق آن با نیاز مصرف شونده دقت شود. در زیر بخشی از مشخصات این محصول آورده شده است.
پروفیل
پروفیل
  1. ضخامت این مقطع به اندازه 3 میلی متر است.
  2. طول آن معادل با 60 میلی متر و عرض آن هم 40 میلی متر است.
  3. به طور تقریبی وزن هر شاخه در حدود 30 تا 35 کیلوگرم است.
  4. ارتفاع هر شاخه 6 متر در نظر گرفته می شود.
  5. این نوع پروفیل, معمولاً به شکل بسته تولید می گردد.
  6. به شکل مستطیلی تولید می شود.
  7. تو خالی است.
پروفیل
پروفیل

کاربرد پروفیل 40*60 – 3

پروفیل ها بسته به اندازه ای که دارند در صنایع گوناگونی به کار می روند. در صنایع مثل خودروسازی, ساختمان سازی و در مکان های چون خیابان ها و راه پله ها کاربرد دارد. انواع کاربردهای این پروفیل در زیر آمده است.
  • برای تولید انواع صندلی و میز
  • در صنعت تولید اتومبیل
  • ساخت انواع چهارچوب ها به ویژه چهارچوب برای در و پنجره های ساختمان
  • ساخت انواع کرکره های فروشگاه ها
  • تولید انواع نرده برای استفاده در خیابان ها, راه پله ها و...
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل 40*60 – 3

برای تولید پروفیل ها از سه روش مختلف استفاده می شود. هیچ کدام بر دیگری برتری ندارد. فقط هر کدام مزایای خاص خود را دارد. این سه روش شامل نورد سرد یا غیرمستقیم, نورد گرم یا مستقیم و روش ترکیبی از هر دو این می شوند. در نورد سرد ورق های فولادی را شکل می دهند. در نود گرم پروفیل قوطی شکل بیرون می آید و شمش فولاد را هم می توان با نورد گرم تولید نمود. اما مرحله ترکیبی ترکیب از این دو مرحله است. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

نورد گرم

برای تولید انواع پروفیل ها به شکل بسته از جمله پروفیل 40*60 – 3 از نورد گرم استفاده می شود. کیفیت محصول خارج شده از این روش به کیفیت ماده اولیه آن بستگی دارد. علاوه بر این می توان آنها را در انواع استیل, آهنی و آلومینیوم تولید کرد, ولی پرکاربردترین پروفیل ها از جنس آهن تولید می شوند. ابتدا رول فولادی را وارد دستگاه می کنند. سپس به نوارهای با عرض های از پیش مشخص شده با برش دقیقی تبدیل می شوند. در مرحله بعدی وارد مرحله فرمینگ می گردند. در این مرحله با فشاری که به فولاد وارد می شود, دو طرف ورق به هم نزدیک می شوند و برای جوش خوردن در کنار هم قرار می گیرند. دو طرف را با دستگاه های جوش به خوبی جوش می زنند و تحت فشار آنها را تبدیل به قوطی می کنند. در مرحله سایزینگ از بین انواع غلتک ها عبور داده می شوند. در این مرحله علاوه بر این که شکل بهتر و دقیق تری پروفیل پیدا می کند, اگر پیچش یا خمشی در مرحله قبل در آن ایجاد شده است, در همین مرحله توسط دستگاه برطرف می شود. در نهایت پروفیل های تولید شده وارد فرایند بسته بندی و انبار می شوند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

پروفیل ۴۰*۶۰ ۲.۵ میلی متری چیست

انواع, مزایا و معایب, کاربرد و نحوه تولید

پروفیل ۴۰*۶۰ ۲.۵ میلی متری چیست؟

پروفیل, از لحاظ لغوی به معنای مقطعی ثابت و طویل است. پروفیل ها به طور معمول, از جنس فولاد و توخالی هستند و در صنایع مختلفی از جمله ساختمان سازی, راه سازی و ماشین سازی به کار برده می شوند. پروفیل ۴۰*۶۰ ۲.۵ میلی متری, یکی از این مقاطع به شمار می آید و کاربردهای بسیار زیادی در صنایع گوناگون دارد. البته, ناگفته نماند پروفیل ها از نظر جنس, اندازه, شکل, سطح مقطع و نحوه تولید, کاربردهای مختلفی دارند. در ادامه شما را با انواع, کاربرد و شیوه تولید آن, آشنا می کنیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

انواع پروفیل از نظر کاربرد

پروفیل ها از لحاظ کاربرد, به دو دسته ساختمانی و صنعتی تقسیم می شوند و نام گذاری آن ها, کاربردشان را توجیه می کند. پروفیل های ساختمانی در اسکلت بندی ساختمان ها, افزایش استحکام سازه و حتی در ساخت درب و پنجره به کار می روند. پروفیل های صنعتی نیز دسته ای از پروفیل ها هستند که در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی, کاربرد دارند. پروفیل های صنعتی اغلب دارای ویژگی های خاص مکانیکی و الکتریکی هستند و تولید آن ها, مشکل تر به حساب می آید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)

انواع پروفیل از نظر سطح مقطع

پروفیل ها از نظر مقطع نیز به دو دسته باز و بسته تقسیم می شوند. پروفیل های باز, فضای داخلی درونشان خالی نیست. به عنوان مثال, می توان از انواع تیرآهن, تسمه, ناودانی و میلگرد نام برد. در نقط مقابل آن ها, پروفیل های بسته یا به عبارتی, توخالی قرار دارند. از کاربردی ترین نمونه های این دسته, انواع لوله ها, قوطی ها و پروفیل های درب و پنجره هستند.
پروفیل
پروفیل

انواع پروفیل از نظر جرم

پروفیل های سبک در دو استاندارد DIN2394 و EN10219-2, با استفاده از ورق روغنی و نورد سرد, تولید می شوند. پروفیل های سنگین از جنس ورق سیاه هستند و ضخامت آن ها بر عکس پروفیل های سبک, بیشتر از ۵.۱ میلی متر است. پروفیل ۴۰*۶۰ ۲.۵ میلی متری یک پروفیل سبک, به حساب می آید.

انواع پروفیل از نظر متریال

پروفیل ها از نظر متریال نیز به دو دسته گالوانیزه و کامپوزیتی تقسیم می شوند. پروفیل های گالوانیزه از ایمنی بالایی برخوردار هستند و در مقابل خورگی, مقاومت زیادی از خود نشان می دهند و برای همین برای ساخت درب و پنجر ه های دوجداره UPVC, گزینه بسیار خوبی به شمار می آیند و جلوی هرز شدن پیچ ها را می گیرند. پروفیل های کامپوزیتی نیز از مواد ترکیبی ساخته شدند و وزن پایین و مقاومت بالایی دارند و عمرشان بیشتر از پروفیل های گالوانیزه, تخمین زده می شود. یکی دیگر از دلایل محبوبیت این نوع پروفیل, مقاومتشان در برابر زلزله و همچنین رطوبت است. دلایل ذکرشده باعث می شوند که این نوع پروفیل در ساخت ساز ه های آبی, نقش بزرگی را ایفا کند.

مزایا و معایب پروفیل ۴۰*۶۰ ۲.۵ میلی متری

پروفیل های توخالی و سبک در اکثر صنایع به پروفیل های سنگین برتری دارند, و با وجود وزن کمشان, مقاومت سازه را تا حد بسیار زیادی افزایش می دهد و استحکام ساختمان را بالا می برند. در واقع از مزیت های این پروفیل ها می توان به ایجاد حداکثر استحکام در سبک ترین حد ممکن اشاره کرد. پروفیل ها به تنهایی چندان معایبی ندارند, اما تولید سخت و پرهزینه آن ها, می تواند عیبشان به شمار بیابد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

کاربرد پروفیل

همان طور که اشاره شد, پروفیل ها خصوصا از نوع سبک مثل پروفیل ۴۰*۶۰ ۲.۵ میلی متری, کاربردهای بسیاری در صنایع مختلف دارند, اما عمده مصرف آن ها در ساخت درب و پنجره های آهنی است. از دیگر کاربردهای پروفیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • قابل استفاده از صنعت خودروسازی
  • کاربرد در ساخت نرده را ه پله ها
  • ساخت کرکره درب های مغازه ها
  • مورد استفاده در چارچوب درب های بزرگ آهنی
  • به کار رفته در پایه میز و صندلی
  • پوشش دهنده سقف لوله ها
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل

روش های تولید پروفیل را می توان به دو دسته مستقیم و غیرمستقیم, تقسیم کرد. روش مستقیم به طور معمول برای ساخت پروفیل های باز به کار برده می شود و در آن با خم کردن ورق و عبور دادنش از میان غلتک ها, شکل ها و زوایای مورد نظر روی آن پدید می آیند. برای ساخت پروفیل های بسته به این روش نیز, به کمک جوش های فرکانسی, لبه های ورق به یکدیگر جوش داده می شوند تا مقطع مورد نظر, شکل بگیرد. سپس به کمک اره اتوماتیک, محصول برش داده شده و سپس بسته بندی می شود. از مزایای این روش می توان به تیز و دقیق بودن زاویه ها و ابعاد و ثابت بودن خط جوش و کیفیت بالا, اشاره کرد. یکی از معایب این روش, نیاز به دقت بسیار بالا در معین کردن قطر است. در روش دیگر که روش غیرمستقیم نام دارد, به کمک دستگاه نورد یک لوله تولید می شود و سپس با تعویض قالب ها, پروفیل های دیگر در دست تولید قرار می گیرند. این روش دقت کمتری نسبت به روش مستقیم دارد و اندازه اضلاع و خط جوش, چندان دقیق محاسبه نمی گردند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید) همان طور که ذکر شد, پروفیل ها با توجه به اندازه و شکل و ظاهر, کاربردهای مختلفی دارند و پروفیل ۶۰*۴۰ ۲.۵ میلی متری یکی از آن پروفیل های پرکاربرد است. اگر سوال های بیشتری در مورد پروفیل ها دارید, می توانید با ما در اشتراک بگذارید.
پروفیل
پروفیل

بررسی کاربرد و روش تولید پروفیل 30*30 - 2.2

پروفیل 30*30 - 2.2 چیست؟

تمامی مقاطعی که در بازار به صورت تو خالی موجود هستند و از جنس فولاد تولید شده اند را پروفیل می نامند. پروفیل ها در اندازه ها و ابعاد مختلف تولید می شوند. یکی از انواع این پروفیل های تولید شده, پروفیل 30*30 - 2.2 است. این نوع پروفیل در صنعت کاربرد زیادی دارد.

مشخصات فنی

پروفیل ها در انواع سایزهای مختلفی تولید می شوند. همچنین در انواع باز و بسته در بازار موجود هستند. در نتیجه دانستن مشخصات فنی پروفیل ها برای خرید محصول مطابق نیاز مصرف کننده لازم است. هر نوع پروفیل با توجه به مشخصات فنی که دارد در بعضی از صنایع به کار می رود. مشخصات فنی پروفیل مورد نظر به شرح زیر است.
  • ضخامت آن 2.2 میلی متر است.
  • طول و عرضی به اندازه 30 میلی متر دارد.
  • در نوع استاندارد پروفیل سبک دسته بندی می شود.
  • ارتفاع آن 6 متر است.
  • وزن هر شاخه به طور متوسط معادل 12 کیلوگرم است.
  • نوع ورقی که برای تولید آن استفاده می شود دارای استاندارد ST12 است.
  • نوع این پروفیل, پروفیل صنعتی و ساختمانی است.
  • به شکل پروفیل بسته یا قوطی تولید می شود.
پروفیل
پروفیل

کاربرد پروفیل موردنظر

کاربرد پروفیل های به شکل قوطی مستطیلی در صنعت بسیار است. کاربرد پروفیل ها در تولید انواع دستگاه های صنعتی, نرده ها, چهارچوب ها است. در زیر بخشی از این کاربردها را نام می بریم.
  • نرده برای راه پله ها
  • نرده های فلزی استفاده شده در مکان های مختلف
  • در و پنجره منزل مسکونی و یا تجاری
  • مشخص کننده دیوارهای اطراف کارخانه ها و زمین های محصور شده با استفاده از نرده های فلزی
  • انواع نرده های استفاده شده در پیاده روها و خیابان ها
  • استفاده در تولید لوازم و تجهیزات داخلی خودرو
  • ساخت پایه انواع میز و صندلی
  • تولید شاسی مخصوص نفت کش ها و تریلرها
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل موردنظر

برای تولید انواع پروفیل در ضخامت های مختلف از ورق های مخصوص و استانداردی استفاده می شود. برای این ضخامت از ورق استاندارد ST12 استفاده می شود. تولید پروفیل 30*30 - 2.2 با این نوع ورق به دو روش مستقیم و غیرمستقیم است. کارخانه های تولیدی روش مستقیم را روش تولیدی با نورد سرد می دانند. این روش شامل سه مرحله برش, رول فرمینگ و مرحله آخر یعنی جوشکاری است. در مرحله اول ابتدا ورق فولادی باز می شود و از گیوتین عبور داده می شود. در حال عبور از زیر گیوتین به اندازه طول و عرض مد نظر برش می خورد. در مرحله دوم نوارهای فولادی از بین غلتک های مختلفی عبور داده می شوند. در این مرحله سطح مقطع هر نوار به شکل مدنظر در می آید و لبه های نوار به هم نزدیک می شوند. در مرحله نهایی اول طی فرایندی هر خمش یا پیچشی از روی مقطع بر طرف می گردد. بعد از آن دو طرف مقطع را به هم جوش می دهند. برای این جوشکاری از جریان الکتریسیته همراه با فرکانس بالا استفاده می کنند. در روش غیرمستقیم از نورد گرم استفاده می شود. پروفیل تولیدی این فرایند به شکل قوطی در می آید. در روش غیرمستقیم از قالب های مختلف برای تولید محصول نهایی استفاده می شود. ماده اولیه این روش لوله مانند است. در طی عبور از قالب های مختلف تاب پیچشی یا خمشی بر روی آن شکل می گیرد. در نتیجه این روش هم نیاز به عملیات تاب گیری دارد. در روش غیرمستقیم سرعت تولید بسیار بالا است. اما اندازه ها و تیزی لبه ها به اندازه روش مستقیم دقیق نخواهد بود.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پروفیل 40*60”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *