02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

پروفیل 50*50

38,636 تومان

Additional information

Weight 21 kg
Dimensions 600 × 5 × 5 cm
سایز

2.2, 2.5, 3

قیمت پروفیل

معرفی پروفیل 50*50 – 3 و  2.5 و 2.2

پروفیل ها از مقاطع فولادی پرکاربرد در صنعت و ساختمان سازی هستند که از نظر شکل سطح مقطع و ابعاد و ضخامت تنوع زیادی دارند. پروفیل 50*50 – 3 به عنوان یکی از انواع پروفیل , کاربردهای زیادی داشته و در این مطلب قصد داریم مشخصات فنی, کاربرد و نحوه تولید آن را به شما معرفی کنیم.
پروفیل
پروفیل

پروفیل 50*50 – 3 چیست؟

پروفیل Profile یک مقطع فولادی است که در طول مشخص دارای سطح مقطع ثابتی است. پروفیل ها در ابعاد, ضخامت و شکل ظاهری بسیار مختلفی در بازار آهن وجود دارند و بنا به نیاز می توان از آن ها استفاده کرد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید) پروفیل ها را از جنبه های گوناگونی می توان دسته بندی کرد. پروفیل ها از نظر وزن دو دسته اند: پروفیل های سبک و پروفیل های سنگین. پروفیل های سبک معمولا ضخامتی کمتر از 5/1 میلی متر داشته و به پروفیل مبلی نیز معروف هستند. ضخامت پروفیل های سنگین نیز بیش از 5/1 میلی متر بوده و در صنعت و ساخت وساز استفاده می شوند. از نظر شکل سطح مقطع, دو نوع پروفیل تولید می شود: پروفیل بسته و پروفیل باز. پروفیل های بسته دارای سطح مقطعی به شکل مربع و مستطیل بوده و به قوطی پروفیل نیز شناخته می شوند. از نظر کاربرد نیز پروفیل ها به دو نوع ساختمانی و صنعتی تقسیم می شوند. اگر پروفیل ضخامتی بیش از 4 میلی متر داشته باشد, صنعتی محسوب می شود. در نتیجه, پروفیل 50*50 مورد بررسی در این مطلب, پروفیل بسته و سنگین از نوع ساختمانی است.
پروفیل
پروفیل

مشخصات فنی پروفیل 50*50 – 3

این نوع از پروفیل, سطح مقطع بسته و مربع شکل با ابعاد 50 در 50 میلی متر و ضخامت 3 میلی متر دارد. وزن شاخه های 6 متری آن نیز حدودا 28 کیلوگرم است.

کاربرد پروفیل 50*50 – 3

پروفیل 50*50 – 3 از نوع ساختمانی بوده و کاربرد اصلی آن در ساخت وساز و شهرسازی, مثل ساخت در و پنجره های آهنی, حفاظ بالکن, دیوار و پنجره و… است.

نحوه تولید پروفیل 50*50 – 3

تولید این پروفیل معمولا با استفاده از دو روش مستقیم و غیر مستقیم انجام می شود. برای تولید به روش مستقیم, ابتدا کلاف ورق فولادی با استفاده از گیوتین برش داده می شود و ورق های باریکی با ابعاد مورد نظر به دست می آیند. در مرحله بعدی, این نوارهای باریک باید صاف شوند و موج های به وجود آمده در سطح آن ها برطرف شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید) مرحله بعد مربوط به شکل دهی به این نوارها است که به مرحله رول فرمینگ معروف است. در مرحله رول فرمینگ نوارها از بین غلطک هایی عبور داده می شوند و به شکل مورد نظر تبدیل شده و لبه های دو طرف ورق به هم نزدیک می شوند. در قدم بعدی, به منظور رفع هر گونه خمش و انحنا در پروفیل ها, عملیات تاب گیری صورت می گیرد.
پروفیل
پروفیل
مرحله آخر تولید, جوشکاری است. در این مرحله با استفاده از جوشکاری به روش مقاومتی یا EWR, لبه های دو طرف نوارهای شکل دهی شده, به یکدیگر جوش داده می شوند و پروفیل بسته مربعی با ابعاد 50 در 50 و ضخامت 3 میلی متر تولید می شود. تولید به روش غیر مستقیم به این صورت است که در ابتدا لوله های درزدار تولید شده و سپس این لوله ها به شکل مورد نظر, یعنی مربع یا مستطیل, تبدیل می شوند. در این نوشتار توضیحاتی درباره پروفیل 50*50 – 3 مثل مشخصات فنی, کاربرد و نحوه تولید ارائه کردیم. شما نیز می توانید سوالات و تجربیات خود در استفاده از این پروفیل را با ما به اشتراک بگذارید.
پروفیل
پروفیل

بررسی نحوه تولید پروفیل 50*50 – 2.5

پروفیل 50*50 – 2.5 چیست؟

پروفیل نوعی مقطع با طول, عرض و ارتفاعی ثابت است. کلمه پروفیل ریشه ای در زبان لاتین دارد. در این زبان پروقیل به معنای تجهیزات به کاررفته برای تولید پنجره, در, نرده و لوله است. پروفیل به دو صورت باز و بسته در بازار موجود است. هر کدام مصارف خاص خود را دارد. پروفیل 50*50 – 2.5 پروفیلی مستطیلی شکل و بسته محسوب می شود.

مشخصات فنی

پروفیل ها در انواع اندازه ها از نظر طول, عرض, ارتفاع و ضخامت تولید می شوند. قبل از خرید لازم است مشخصات فنی پروفیل به خوبی بررسی شود تا فرد بتواند مطابق نیاز خود اقدام به ثبت سفارش این محصول نماید. برای این منظور ما مشخصات پروفیل مطرح شده در این نوشته را به طور کامل در ادامه می آوریم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)
  • طول و عرض این محصول به اندازه 50 میلی متر است.
  • ضخامت آن به اندازه 2.5 میلی متر است.
  • طول این نوع پروفیل 6 متر است.
  • وزن تقریبی هر شاخه آن 24 کیلوگرم است.
  • این پروفیل به شکل قوطی تولید می شود.
پروفیل
پروفیل

کاربرد پروفیل 50*50 – 2.5

این محصول از جمله محصولات فولادی است که کاربرد بسیاری در ساختمان سازی و صنعت دارد. برای مثال در صنعت ساختمان سازی از این پروفیل برای تولید انواع چهارچوب از جمله چهارچوب مخصوص در و پنجره, انواع نرده از جمله نرده پله و انواع اسکلت های فلزی استفاده می شود. در صنعت خودروسازی و نظامی نیز به کار می رود.

نحوه تولید پروفیل 50*50 – 2.5

در تولید پروفیل ها دو روش به کار گرفته می شود. اولی روش مستقیم است. این روش به تولید محصول باکیفیت تر, دارای زوایای تیزتر, ابعاد دقیق تر و خط جوشی ثابت منتهی می شود. اما روش دوم روش غیرمستقیم است و به تولید اشکال دیگری از انواع پروفیل ها می انجامد. پروفیل مورد نظر با استفاده از روش مستقیم تولید می شود. برای همین ما در این جا روش تولید مستقیم را به طور کامل توضیح می دهیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل
تولید به مواد اولیه نیازمند است. مواد اولیه استفاده شده برای تولید پروفیل ها انواع مختلفی از ورق های فولادی با کیفیت های متفاوت هستند. بخشی از مواد اولیه در داخل و از طریق کارخانه فولاد مبارکه تأمین می شود و بخشی دیگر از طریق واردات انجام شده از کشورهای خارجی است. ورق های استفاده شده دارای عناصری چون منگنز, کربن, فسفر, سیلیس و گوگرد هستند. برای تولید پروفیل 50*50 – 2.5 کارخانه ها در مرحله نخست اقدام به برش ورق می کنند. دستگاه برش به اندازه معین شده کلاف ورودی را برش می دهد. ورق ها با حرکت غلتک های تغذیه به سمت شافت هدایت می شوند. ورق ها با عبور از روی تیغه های شافت برش می خورند. آنها به حرکت خود ادامه می دهند. در ادامه سر آنها توسط دستگاه برش زده می شود و تبدیل به نوارها فولادی می شوند. این نوارها به بخش های دیگر تولید انتقال می یابند. در مرحله بعدی نوارها وارد مرحله جوش می شوند. دو سر نوار به وسیله دستگاه به هم نزدیک می گردند. بعد از آن دو سر نوارها را به هم جوش می زنند. در مرحله نهایی به سایزینگ می رسیم. در این مرحله اگر در پروفیل موردنظر تغییر شکلی در طی فرایند تولید ایجاد شده باشد, این تغییر شکل برطرف می شود. در نتیجه پروفیل نهایی پروفیلی با زوایای دقیق و گوشه های تیز است.
پروفیل
پروفیل

پروفیل 50*50 – 2.2

صفر تا صد مسیر تولید تا مصارف متنوع آن

در واقع پروفیل ها را به طور مختصر می توان اینگونه توصیف کرد, هر محصول فلزی که دارای یک سطح مقطع معین, طول بلند و ضخامت مشخصی باشد. به همین دلیل پروفیل ها دارای انواع متنوع با کاربردهای فراوان در صنایع مختلف هستند. آن ها را می توان بر اساس روش تولید, ضخامت, ابعاد, شکل سطح مقطع به دسته ها مختلف تقسیم کرد. ما در این معرفی به بیان خصوصیات فنی, کاربرد ها و چگونگی تولید پروفیل 50*50 – 2.2 می پردازیم. لطفا تا پایان معرفی پروفیل 50*50 با ضخامت 2.2 با ما همراه باشید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

پروفیل 50*50 – 2.2 چیست؟

از آن جایی که پروفیل 50*50 یا ضخامت 2.2, ضخامتی بیش از 1.5 میلی متر دارد جزو دسته پروفیل های سنگین قرار می گیرد. به طور معمول پروفیل های سنگین از ورق سیاه با ضخامتی بیش از ۱.۵ میلی متر ساخته می شوند. به علاوه این نوع پروفیل ها دارای استحکام و مقاومت بسیار زیاد در برابر انواع فشارها و نیروهای خارجی هستند و اغلب در پروژه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند. پروفیل 50*50 دارای سطح مقطع مربعی شکل, ابعادی برابر با 600 × 5 × 5 و تقریبا 21 کیلوگرم وزن است.
پروفیل
پروفیل

کاربرد پروفیل 50*50 – 2.2

امروزه پروفیل ها در بسیاری از صنایع و فعالیت های روزمره دارای کاربردهای متنوع و وسیعی هستند. ما در اینجا تنها به معرفی تعداد محدودی از کاربرد های این پروفیل های 50*50 در صنایع مختلف می پردازیم.
  • یکی از مهم ترین و رایج ترین کاربردهای این نوع پروفیل ها در صنعت ساخت و ساز ساختمانی است. عموما از این نوع پروفیل ها برای ساخت اسکلت ساختمانی و ستون ها استفاده می شود.
  • در صنایع خودرو سازی به این نوع پروفیل های محکم ولی سبک به منظور ساخت شاسی برای انواع ماشین ها احتیاج دارند.
  • همچنین به منظور ساخت انواع نرده و حفاظ های ساختمانی از این نوع پروفیل های 50*50 استفاده می کنند.
  • به علاوه این پروفیل های سنگین برای ساخت راه پله, قاب در و پنجره ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
  • از پروفیل ها برای پوشش سقف سوله ها و از انواع سبک تر آن ها در فرآیند ساخت انواع سقف های کاذب استفاده می شود.
  • همچنین این نوع از پروفیل ها در صنعت ساخت ماشین آلات صنعتی نیز کاربرد دارد.
  • در نهایت به منظور ساخت لوازم پزشکی و جراحی نیز به این نوع پروفیل ها احتیاج دارند.
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل 50*50 – 2.2

در فرآیند تولید پروفیل ها, انتخاب مواد اولیه به عنوان اولین قدم بسیار مهم است. فرآیند تولید پروفیل 50*50 – 2.2, همانطور که پیش تر اشاره شد, شامل دو روش مستقیم و غیر مستقیم است.

تولید پروفیل با روش مستقیم

در این روش طی فرآیند خم کاری, ورق اولیه را به شکل از پیش تعیین شده در می آورند. سپس با استفاده از ابزار و دستگاه های جوشکاری صنعتی, دو لبه آن جوش داده و در نتیجه پروفیل مورد نظر تولید می شود. در قدم بعدی با استفاده از اره های مکانیکی بسیار بزرگ پروفیل تولید شده را در ابعاد مورد نظر برش می زنند. در نهایت پس از بررسی های نهایی و رفع عیوب احتمالی, محصولات تولید شده بسته بندی و به بازار عرضه می شوند.
پروفیل
پروفیل

تولید پروفیل به روش غیر مستقیم

در این مسیر, ورق ها طی فرآیند شکل دهی و با استفاده از ابزار و قالب های مخصوص به شکل پروفیل مورد نظر در می آیند. سپس با استفاده از اره های مکانیکی پروفیل های مورد نظر در ابعاد خاص برش داده می شوند. نکته بسیار مهم در اینجا این است که از آنجایی که پروفیل های تولید شده با این روش دارای لبه های تیزی نیستند در نتیجه لبه های آن ها نسبت به پروفیل های تولید شده با روش مستقیم, کمتر دچار شکستگی می شوند. در قدم آخر پس از کنترل کیفی محصولات تولید شده بسته بندی و در نهایت روانه بازار می شوند.
مشاهده بیشتر توضیحات

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “پروفیل 50*50”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات