پروفیل 40*40

41,285 

محصولقیمتموجودیبروزرسانیپیش فاکتور
پروفیل 40*40 - 2.241,285 

در انبار موجود است

پروفیل 40*40 - 2.541,285 

در انبار موجود است

پروفیل 40*40 - 341,285 

در انبار موجود است

پروفیل 40*40 - 441,285 

در انبار موجود است

توضیحات

پروفیل 40*40 – 4

تاریخچه ای از تولید تا مصرف

بعد از جنگ جهانی دوم, تمایل افراد برای استفاده از ابزار آلات فلزی و جایگزین کردن آن ها با چوب ها به شدت مورد افزایش یافت. پروفیل های فلزی جزو پرمصرف ترین تولیدات فلزی هستند که در بسیاری از صنایع کاربرد دارند. زیرا این پروفیل ها دارای مقاومت نسبتا بالایی در برابر انواع فشارها هستند و همچنین نسبت به لوله های توپر و سایر تولیدات فلزی دیگر سبک تر و قیمت مناسب نری نیز دارند. پروفیل ها در ابعاد و ضخامت های متنوعی تولید می شوند و آن ها را بسته به ضخامتشان به دو دسته سبک و سنگین تقسیم می کنند. ما در این معرفی به بررسی ویژگی ها, کاربرد ها و همچنین چگونگی تولید پروفیل 40*40 – 4 می پردازیم. لطفا تا پایان معرفی پروفیل 40*40 با ضخامت 4 میلی متر, با ما همراه باشید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)

پروفیل
پروفیل

پروفیل 40*40 – 4 چیست

عموما طول پروفیل های تولید شده بین 6 تا 12 متر است و قیمت آن ها علاوه بر طولشان به ابعاد سطح مقطع و ضخامت آن ها نیز بستگی دارد. پروفیل هایی که ضخامتشان کمتر از 1.5 میلی متر باشد در دسته سبک و آن هایی که ضخامتی بیش از 1.5 میلی متر دارند در گروه پروفیل های سنگین قرار می گیرند. پروفیل 40*40 دارای سطح مقطع مربعی شکل و با ضخامت آن 4 میلی متر و حدودا وزنی بین 18-21 کیلوگرم است. این نوع پروفیل که در دسته پروفیل های سنگین قرار می گیرد دارای کاربرد ها و مزایای متنوع و فراوانی است. ما در اینجا تنها به تعداد محدودی از ویژگی های این نوع پروفیل سنگین می پردازیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)

  • این نوع پروفیل های سنگین دارای پایداری نسبتا زیادی در برابر انواع پیچش و خمش هستند.
  • علاوه بر این قابلیت جوش پذیری قابل توجهی دارند.
  • همچنین سطح آن ها در برابر انواع فشارها و نیروهای خارجی بسیار مقاوم است.
  • بعلاوه سطح آن ها در برابر ساییدگی نیز دارای مقاومت و استحکام منحصر به فردی است و در نتیجه طول عمر نسبتا زیادی دارند.
  • با وجود ابعاد و ضخامتشان, این نوع از پروفیل های سنگین 40 *40 دارای قیمت مناسب و مقرون به صرفه ای هستند.
پروفیل
پروفیل

کاربرد پروفیل 40*40 – 4

همانطور که پیش تر به آن اشاره کردیم استفاده از انواع تولیدات فلزی به خصوص پروفیل ها به دلیل مقاومت بسیار زیادشان در برابر انواع نیروهای خارجی و همچنین وزن سبک آن ها بسیار رایج و مقرون به صرفه هستند. در اینجا تنها به 6 مورد از کاربرد های فراوان این نوع پروفیل های سنگین در صنایع مختلف اشاره می کنیم.

  • از آن جایی که این نوع پروفیل ها تحمل بالایی در برابر وزن خارجی دارند, از آن ها در صنعت خودروسازی برای ساخت شاسی استفاده می کنند.
  • همچنین از پروفیل های سنگین در تولید ماشین آلات نظامی نیز استفاده می کنند.
  • از پروفیل 40*40 – 4 در صنعت راه سازی نیز استفاده می شود.
  • این نوع تولیدات فلزی در ساخت انواع ماشین آلات صنعتی, تریلر ها, کامیون ها, قطار و کشتی نیز کاربرد دارند.
  • یکی از پر مصرف ترین موارد استفاده از آن ها صنعت ساخت و ساز ساختمان ها برای ساخت قاب در و پنجره, راه پله ها و حتی ستون های یک ساختمان است.
  • در نهایت این نوع پروفیل برای ساخت سقف سوله ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند.
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل 40*40 –4

اولین قدم در ساخت پروفیل ها توجه خصوصیات فیزیکی و شیمیایی مواد اولیه آن است. تولید پروفیل ها به دو روش مستقیم وغیر مستقیم تقسیم می شود که تفاوت های جزئی با هم دارند و هریک از این روش ها دارای معایب و مزایای مخصوص به خود است. در قدم اول پس از انتخاب مواد اولیه مناسب, شمش های خریداری شده به نوار تبدیل می شوند. سپس این نوارها در اندازه های از قبل تعیین شده برش داده می شوند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)

روش مستقیم

سپس در روش تولید مستقیم, نوار ها در یک دستگاه مخصوص از بین دو قالب که یکی از آن ها در بالای دستگاه و دیگری در پایین آن قرار دارد, عبور می کنند. به این ترتیب نوارها به شکل مورد نظر درآمده و در ادامه دو لبه آن ها جوش می خورد. پس از برش نوارها در ابعاد مورد نظر, پروفیل های تولید شده تحت بازرسی و کنترل کیفی قرار می گیرند. در پایان بسته بندی شده و به بازار آهن آلات عرضه می شوند.

روش غیر مستقیم

اما در روش غیر مستقیم شکل دهی محصول به وسیله دستگاه نورد اتفاق می افتد. سپس با استفاده از دستگاه های جوش مکانیکی ورق ها جوش خورده و به شکل پروفیل 40*40 – 4 در می آیند. پس از بازرسی نهایی و رفع عیوب احتمالی پروفیل های تولید شده بسته بندی و وارد بازار فولاد می شوند.

پروفیل
پروفیل

پروفیل 40*40 – 3

کاربردها و نحوه تولید

احتمالا شما هم قبلا نام پروفیل را شنیده و با آن سروکار داشته اید, زیرا به وفور در زندگی روزمره مورد استفاده قرار می گیرد. پروفیل 40*40 – 3, به عنوان یکی از انواع پروفیل, کاربردهای زیادی دارد. ما در این مطلب, قصد معرفی این نوع از پروفیل را داریم. پس لطفا تا انتهای مطلب با ما باشید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)

پروفیل 40*40 – 3 چیست؟

پروفیل ها مقاطع فولادی توخالی بوده که با توجه به خصوصیاتی که دارند, مثل قابلیت جوش پذیری بالا, انعطاف پذیری, سبکی و تنوع زیاد, جایگاه ویژه ای در بازار آهن دارند. پروفیل ها انواع زیادی داشته که با توجه به نیاز, می توان از آن ها استفاده کرد. پروفیل ها را از جنبه های مختلفی مثل جنس, کاربرد و شکل ظاهری می توان تقسیم بندی کرد.

پروفیل
پروفیل

با توجه به کاربرد, پروفیل ها به دو دسته صنعتی و ساختمانی تقسیم می شوند. پروفیل های صنعتی, با توجه به کاربردی که دارند, معمولا ضخامت و وزن بیشتری نسبت به پروفیل های ساختمانی دارند. ضخامت پروفیل های صنعتی بیش از 4 میلی متر است. در نتیجه, پروفیل 40*40 با ضخامت 3 میلی متر, پروفیل ساختمانی است.

از نظر شکل, سطح مقطع پروفیل ها نیز دو دسته اند: پروفیل های باز و پروفیل های بسته.

پروفیل
پروفیل

مشخصات فنی پروفیل 40*40 – 3

این نوع پروفیل ساخته شده از فولاد ST37 است. ابعاد این پروفیل ساختمانی با سطح مقطع مربع, 40 در 40 میلی متر بوده و ضخامت آن 3 میلی متر است. همچنین, این پروفیل در صورتی که در شاخه های 6 متری تولید شود, وزنی در حدود 23 کیلوگرم دارد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)

کاربرد پروفیل 40*40 – 3

با توجه به ساختمانی بودن پروفیل 40*40 – 3, مهم ترین کاربرد آن در ساختمان سازی است. از این نوع پروفیل در ساخت در و پنجره های ساختمانی, نرده پله, نرده کشی در خیابان ها و… استفاده می شود.

پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل 40*40 – 3

برای تولید این پروفیل دو روش اصلی در صنعت وجود دارد: روش مستقیم و روش غیر مستقیم. در روش مستقیم, در ابتدا ورق فولادی توسط دستگاه گیوتین به نوارهای باریکی تبدیل می شود. لازم به ذکر است که اندازه عرض این نوارها, با محیط سطح مقطع پروفیل برابر است. سپس این نوارها از بین غلطک هایی حرکت می کنند تا صاف شوند.

مرحله بعدی مربوط به شکل دهی این نوارها است. در این مرحله که رول فرمینگ نامیده می شود, نوارها از بین غلطک هایی عبور می کنند تا به شکل مد نظر رسیده و لبه ها به یکدیگر نزدیک شوند. قبل از انجام جوشکاری, با انجام عملیات تاب گیری, خمیدگی و انحنای احتمالی موجود در پروفیل از بین خواهد رفت. در مرحله بعد نیز, با استفاده از روش جوشکاری مقاومتی یا ERW, لبه های نوار به یکدیگر جوش داده می شوند. بعد از طی این مراحل, پروفیل با ابعاد مورد نظر 40 در 40 با ضخامت 3 میلی متر تولید شده, و در اندازه های 6 متری برش داده می شود.

برای تولید پروفیل به روش غیر مستقیم ابتدا لوله های درزدار تولید شده و سپس با استفاده از روش های فرم دهی مثل شعاعی و لبه ای, به پروفیل با شکل دلخواه تبدیل می شود.

ما در این نوشتار سعی کردیم پروفیل 40*40 – 3 را به شما معرفی کرده و توضیحاتی در رابطه با مشخصات فنی آن, کاربرد و نحوه تولید, ارائه دهیم. اگر شما نیز تجربه ای و سوالی در رابطه با این پروفیل دارید, می توانید با ما در میان بگذارید.

پروفیل
پروفیل

معرفی پروفیل 40*40 – 2.5

پروفیل ها از جمله مصالح ساختمانی مهم و پرکاربرد به شمار می آیند که در انواع مختلفی تولید می شوند. پروفیل 40*40 – 2.5 یکی از پروفیل های مورد استفاده در ساخت وساز است که در این نوشتار قصد داریم آن را به شما معرفی کنیم. اگر می خواهید درباره مشخصات فنی, کاربردها و نحوه تولید این پروفیل آشنا شوید, خواندن این مطلب را از دست ندهید.

پروفیل 40*40 – 2.5 چیست؟

در بازار آهن ایران, به مقاطع فولادی توخالی که شکل سطح مقطع آن ها ثابت است, پروفیل گفته می شود. پروفیل ها با توجه به شکل ظاهری سطح مقطع خود, به دو دسته پروفیل باز و بسته تقسیم می شوند. شکل سطح مقطع پروفیل های بسته اغلب به صورت مربع و مستطیل با ابعاد و ضخامت های مختلف است. در حالی که پروفیل های باز, سطح مقطعی به شکل U,T,Z و Z دارند, مثل انواع تیرآهن, نبشی, ناودانی و … . با توجه به توضیحات گفته شده پروفیل 40*40 با ضخامت 2.5 میلی متر, پروفیل بسته محسوب می شود.

از نظر کاربرد نیز معمولا پروفیل ها دو نوع هستند: پروفیل های ساختمانی که در ساخت وساز مورد استفاده قرار می گیرند و ضخامتی کمتر از 3 میلی متر دارند. پروفیل های صنعتی که در صنایع مختلف مثل خودروسازی, لوازم خانگی و… کاربرد دارند و ضخامتی بیش از 4 میلی متر دارند. در نتیجه, پروفیل با ابعاد 40 در 40 میلی متر, نوعی پروفیل ساختمانی هست. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)

پروفیل
پروفیل

مشخصات فنی پروفیل 40*40 – 2.5

این پروفیل از نوع ساختمانی با سطع مقطع مربعی شکل و با ابعاد 40 در 40 میلی متر و ضخامت 2.5 میلی متر است. وزن هر شاخه به طول 6 متر از این پروفیل نیز حدود 8/18 کیلوگرم است.

کاربرد پروفیل 40*40 – 2.5

همان طور که اشاره شد, پروفیل 40*40 – 2.5 از نوع پروفیل ساختمانی است, به همین دلیل کاربرد اصلی آن در ساختمان سازی و عمران است. از میان کاربردهای این پروفیل می توان به ساخت نرده های پله و پل های هوایی, ساخت در و پنجره های آهنی و ساخت انواع حصار برای اماکن مختلف اشاره کرد.

نحوه تولید پروفیل 40*40 – 2.5

روش تولید پروفیل نقش مهمی در کیفیت و قیمت پروفیل تولیدی دارد. دو شیوه عمده مستقیم و غیر مستقیم برای تولید پروفیل وجود دارد.

روش مستقیم از سه مرحله اصلی تشکیل شده است. مرحله یک برشکاری است. در این مرحله ورق فولادی توسط دستگاه گیوتین به نوارهایی با طول و عرض مشخص برش داده می شود. مرحله بعدی رول فرمینگ است. در این مرحله کار شکل دهی به نوارهای فولادی انجام می شود. این نوارها با عبور از بین غلطک هایی به شکل مورد نظر درآمده و لبه های آن به یکدیگر نزدیک می شوند.

پیش از مرحله سوم, عملیات تاب گیری انجام می شود تا هر گونه انحنا و خمیدگی موجود در پروفیل ها برطرف شود. مرحله سوم جوشکاری است که با استفاده از روش ERW لبه های نوارها به هم نزدیک شده و به یکدیگر جوش می خورند. در نهایت, پروفیل های 40 در 40 تولید شده, در اندازه های 6 متری برش می خورند.

در روش غیر مستقیم, ابتدا لوله های درزدار تولید شده و سپس با استفاده از روش های مختلف فرم دهی, به فرم مورد نظر می رسند. در این روش سرعت تولید بالا بوده اما ابعاد پروفیل, دقت پایین تری نسبت به روش مستقیم دارد.

در این مطلب سعی کردیم توضیخاتی در رابطه با پروفیل 40*40 – 2.5, به عنوان یکی از پروفیل های ساختمانی پرکاربرد ارائه دهیم. شما نیز می توانید نظرات و سوالات خود را درباره این پروفیل, با ما به اشتراک بگذارید.

پروفیل
پروفیل

معرفی پروفیل 40*40 – 2.2

پروفیل ها به عنوان یکی از محصولات فولادی مهم و پرکاربرد, جایگاه ویژه ای در بازار آهن ایران دارند. پروفیل 40*40 – 2.2 که یکی از انواع پروفیل است به طور ویژه ای در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مطلب قصد داریم این محصول فولادی را همراه با مشخصات فنی, کاربرد و نحوه تولید به شما معرفی کنیم. پس لطفا با ما همراه باشید.

پروفیل 40*40 – 2.2 چیست؟

پروفیل یک مقطع توخالی آهنی و یا فولادی ساخته شده از فولاد ST37 است که در انواع و اشکال مختلفی تولید می شود. پروفیل ها معمولا طول زیاد (6 یا 12 متر) و سطح مقطع ثابتی دارند.

پروفیل ها را از نظر شکل ظاهری سطح مقطع به دو دسته تقسیم می کنند: پروفیل های باز و پروفیل های بسته. پروفیل های باز به آن دسته از پروفیل ها, با شکل سطح مقطع شبیه به T ,U ,L و Z اطلاق می شود. پروفیل های بسته نیز, همان طور که از اسم آن ها پیداست به پروفیل هایی گفته می شود که سطح مقطع آن ها بسته باشد, مثل مربع و مستطیل. پروفیل 40 در 40 با ضخامت 2.2 جزو پروفیل های بسته محسوب می شود.

پروفیل ها از نظر کاربرد نیز دو دسته اند: پروفیل های ساختمانی و پروفیل های صنعتی. پروفیل 40*40 با توجه به ضخامتی که دارد, پروفیل ساختمانی است, زیرا پروفیل های صنعتی معمولا ضخامتی بیش از 4 میلی متر دارند.

پروفیل
پروفیل

مشخصات فنی پروفیل 40*40 – 2.2

از جمله مشخصات فنی این نوع از پروفیل می توان به ابعاد آن اشاره کرد. این پروفیل با ابعاد 40 در 40 میلی متر, قوطی پروفیل مربعی بوده و ضخامت آن 2 میلی متر است. وزن شاخه های 6 متری آن نیز بین 16 تا 17 کیلوگرم است.

کاربرد پروفیل 40*40 – 2.2

با توجه به ساختمانی بودن پروفیل 40*40 – 2.2, کاربرد اصلی آن در ساخت ساز, به ویژه برای ساخت در و پنجره های آهنی ساختمان ها است. از دیگر کاربردهای آن می توان به ساخت انواع نرده برای پله ساختمان ها و پل های هوایی, نرده کشی در خیابان ها, ایجاد حصار برای پارک ها, زمین های خالی, دانشگاه ها و… اشاره کرد.

نحوه تولید پروفیل 40*40 – 2.2

معمولا در صنعت پروفیل, از دو روش برای تولید آن استفاده می کنند. روش مستقیم و روش غیر مستقیم. در روش مستقیم, ابتدا کلاف ورق فولادی با استفاده از دستگاه های برش مثل گیوتین به نوارهایی با طول و عرض مشخص تبدیل می شود. در مرحله بعد, این نوارها از بین غلطک عبور می کنند تا کاملا صاف شوند.

مرحله بعدی رول فرمینگ است. در مرحله رول فرمینگ, نوارها با عبور از بین چندین غلطک به شکل مورد نظر در می آیند و لبه های نوار به یکدیگر نزدیک می شوند. سپس در مرحله بعدی, با استفاده از جوشکاری به روش ERW این لبه ها به یکدیگر جوش خورده و پروفیل به وجود می آید. در نهایت نیز پروفیل بسته مربعی تولید شده با ابعاد 40 در 40, در اندازه های 6 متری برش داده می شوند.

پروفیل
پروفیل

تولید به روش غیر مستقیم به این صورت است که ابتدا لوله های درزدار تولید شده با روش های مختلف فرم دهی به قوطی با شکل مورد نظر تبدیل می شوند. پروفیل تولید شده با این روش دقت ابعادی زیادی ندارد, اما سرعت تولید بالا است.

در این نوشتار سعی کردیم شما را با پروفیل 40*40 – 2.2 آشنا کرده و اطلاعاتی درباره مشخصات, کاربرد و روش تولید به شما ارائه دهیم. اگر شما هم تجربه ای در استفاده از این نوع از پروفیل داشته و یا سوالی دارید, می توانید آن را با ما به اشتراک بگذارید.

توضیحات تکمیلی

وزن 17 کیلوگرم
ابعاد 600 × 4 × 4 سانتیمتر
سایز

2.2, 2.5, 3, 4

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروفیل 40*40”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرینت
تلگرام
واتساپ
فیسبوک
تویتر
جدید ترین مقالات
تحلیل قیمت آهن

تحلیل قیمت آهن

تحلیل قیمت آهن قیمت محموله های سنگ آهن با ۶۳.۵ درصد برای تحویل در تیانجین