02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

پروفیل 30*40

34,550 تومان

توضیحات تکمیلی

وزن نامعلوم
ابعاد 600 × 3 × 4 سانتیمتر
سایز

2.2, 2.5

قیمت پروفیل

پروفیل 30*40 – 2.5 و 2.2

مشخصات فنی و نحوه تولید

یکی از پرکاربردترین مصالح و مواد مورد استفاده در بسیاری از صنایع, محصولات و تولیدات فلزی هستند. هر کدام از این تولیدات فلزی با توجه به جنس, ابعاد و خصوصیات فیزیکی خاص خود, کاربرد های متنوعی دارند و در نتیجه در بخش خاصی از صنایع مورد استفاده قرار می‎ گیرند. پروفیل های فلزی از جمله پرکاربردترین محصولات فلزی هستند که در اکثر صنایع به خصوص ساخت و ساز های ساختمانی و تولید انواع ماشین آلات کشاورزی و یا حتی نظامی کارایی دارند. ما در این معرفی قصد داریم به بیان ویژگی ها, کاربرد های پروفیل 30*40 – 2.5 بپردازیم. لطفا تاپایان معرفی پروفیل 30*40 ما را همراهی کنید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

پروفیل 30*40 – 2.5 چیست

پروفیل ها در واقع محصولات توخالی ساخته شده از آهن, فولاد و یا سایر فلزات دیگر هستند که به دو دسته سبک و سنگین تقسیم می شوند. پروفیل فلزی 30*40 با ضخامت 2.5 میلی متر تقریبا وزنی حدود 15-20 کیلوگرم دارد و در دو شکل مربع و مستطیل تولید می شود و در دسته پروفیل های سنگین قرار می گیرند. از آنجایی که پروفیل های سنگین توانایی بالایی در برابر تحمل انواع فشار ها را دارند از آن ها به منظور افزایش استحکام یک سازه استفاده می کنند. برخی از مزایا و ویژگی های این نوع پروفیل ها شامل موارد زیر است. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل
  • این نوع پروفیل های فلزی سنگین, قابلیت جوشکاری فوق العاده ای دارند و به راحتی فرآیند جوشکاری بر روی آن ها انجام می شود.
  • از دیگر خصوصیات این نوع پروفیل ها می توان به مقاومت و استحکام بسیار بالای این تولیدات فلزی در برابر انواع فشارها اشاره کرد.
  • همچنین سطح پروفیل 30*40 در برابر ساییدگی مقاومت بسیار عالی دارد و به همین دلیل به نسبت پروفیل های سبک, طول عمر طولانی تری دارند.
  • در نهایت این تولیدات در مقایسه با پروفیل های سبک قیمت مناسب تری دارند و استفاده از آن ها مقرون به صرفه تر است. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)

کاربرد پروفیل 30*40 – 2.5

  • بیشترین استفاده از پروفیل های سنگین در ساخت قاب در و پنجره های آلومینیومی یا فلزی است.
  • به علاوه از این نوع پروفیل ها برای ساخت نرده های فلزی و همچنین به عنوان حفاظ در و پنجره ها استفاده می شود.
  • حتما شما هم در برخی از مسیر های پیاده رو نرده هایی را دیده اید. برای ساخت این نوع نرده ها نیز از پروفیل 30*40 – 2.5 استفاده شده است.
  • همچنین از ابعاد بزرگ تر پروفیل های سنگین به عنوان ستون و اسکلت فلزی در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود.
  • از این نوع پروفیل ها در صنعت خودروسازی با هدف ساخت شاسی در انواع ماشین آلات مثل نفت کش ها, تریلر ها و برخی از ماشین آلات نظامی استفاده می شود.
  • علاوه بر این, از این نوع پروفیل ها به عنوان نبشی, ناودان و در مواردی حتی برای پوشاندن سقف سوله ها نیز استفاده می کنند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل 30*40 – 2.5

قدم اول در تولید پروفیل, انتخاب و همچنین استفاده از مواد اولیه مناسب با توجه به خصوصیات شیمیایی و فیزیکی این مواد اولیه است. تولید انواع پروفیل ها با دو روش مستقیم و غیر مستقیم انجام می شود, که هر کدام مزایا و معایب مخصوص به خود را دارند. ما در اینجا به طور بسیار مختصری به بیان مراحل هر کدام از این دو روش می پردازیم.

روش مستقیم

پروفیل های تولید شده با روش مستقیم کیفیت بالاتری نسبت به انواع تولید شده با روش غیر مستقیم دارند. در این روش پس از باز شدن و صاف شدن سطح ورق ها دو لبه آن به وسیله دستگاه های مخصوص جوش می خورند. در نهایت با استفاده از اره های مکانیکی این پروفیل ها در ابعاد مورد نظر برش خورده و پس از بازرسی های نهایی بسته بندی و آماده عرضه به بازار فولاد می شوند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)
پروفیل
پروفیل

روش غیر مستقیم

در این فرآیند شمش فولاد در ابتدا به شکل لوله در می آید. پس از چند مرحله فرآیند پرس و سایز بندی با قالب های مخصوص در نهایت به قوطی های پروفیل با اندازه مورد نظر تبدیل می شود. در نهایت پروفیل 30*40 – 2.5 تولید شده بسته بندی و به بازار آهن آلات عرضه می شوند. یکی از نکات حائز اهمیت این است که تولید با روش غیر مستقیم آسان تر است و با سرعت نسبتا بالایی انجام می شود. در نتیجه این نوع پروفیل ها قیمت مناسب تری دارند. اما یکی از معایب این روش تولید این است که اندازه ضلع ها و انحنای سطح در پروفیل های تولید شده با این روش کاملا دقیق نیست.
پروفیل
پروفیل

معرفی پروفیل 30*40 – 2.2

مشخصات فنی و نحوه تولید

پروفیل جزو آن دسته از محصولات فولادی است که به شدت در زندگی روزمره, اماکن عمومی و خیابان ها دیده می شود. پروفیل 30*40 – 2.2, به عنوان یکی از انواع پروفیل کاربردهای زیادی داشته و سعی داریم در این مطلب به معرفی مشخصات, کاربرد و نحوه تولید آن بپردازیم.
پروفیل
پروفیل

پروفیل 30*40 – 2.2 چیست؟

پروفیل در بازار آهن, به مقطع فولادی یا آهنی توخالی گفته می شود که سطح مقطع ثابتی دارد. پروفیل ها را از جنبه های مختلفی می توان دسته بندی کرد. برای مثال, پروفیل ها از نظر کاربرد به دو نوع ساختمانی و صنعتی تقسیم می شوند. پروفیل های ساختمانی, ضخامتی بین 2 تا 3 میلی متر داشته و پروفیل های صنعتی, ضخامتی بیش از 3 میلی متر دارند. به همین جهت, پروفیل 30 در 40 با ضخامت 2.2 جزو پروفیل های ساختمانی است. از نظر ظاهری نیز, پروفیل ها دو دسته باز و بسته, از نظر شکل سطح مقطع دارند که این نوع پروفیل جزو پروفیل های بسته محسوب می شود.
پروفیل
پروفیل

مشخصات فنی پروفیل 30*40 – 2.2

این پروفیل با سطح مقطع مستطیلی شکل جزو پروفیل های بسته یا به بیان دیگر قوطی پروفیل بوده و طول و عرض و ضخامت آن 40, 30 و 2.2 میلی متر است. وزن شاخه 6 متری این پروفیل نیز حدود 5/14 کیلوگرم است.

کاربرد این نوع پروفیل

پروفیل 30*40 – 2.2 بیشترین کاربرد را در صنعت ساخت وساز و عمران دارد. این نوع از پروفیل به وفور در ساخت انواع درب و پنجره های آهنی, پله, نرده, انواع نرده کشی در خیابان ها و معابر عمومی, ایجاد حصار برای زمین های خالی, مزارع, دانشگاه ها, ادارات و ساخت پایه میز و صندلی به کار برده می شود.
پروفیل
پروفیل

نحوه تولید پروفیل 30*40 – 2.2

معمولا برای تولید این نوع از پروفیل از دو روش می توان استفاده کرد: روش مستقیم و روش غیر مستقیم. در روش مستقیم ابتدا ورق های فولادی که به عنوان ماده اولیه استفاده می شوند, توسط گیوتین به نوارهایی با طول و عرض مشخص برش داده می شوند. عرض نوار بریده شده برابر با محیط پروفیل تولیدی است. مرحله بعد رول فرمینگ است. البته قبل از انجام این مرحله لازم است ورق ها توسط چندین غلطک صاف شوند. رول فرمینگ نیز شامل مجموعه ای از غلطک ها است که وظیفه آن ها شکل دهی به ورق ها و نزدیک کردن لبه های نوارها به یکدیگر است. مرحله بعدی مربوط به جوشکاری لبه های ورق به یکدیگر است که معمولا از روش ERW استفاده می شود. قبل از فرایند جوشکاری نیز باید هر گونه خمیدگی و انحنا ورق ها برطرف شود. در آخر نیز پروفیل های تولید شده در اندازه های 6 متری برش داده می شوند. سپس توسط انجام آزمون هایی کیفیت آن ها مورد بررسی قرار می گیرد.
پروفیل
پروفیل
در تولید پروفیل به روش غیر مستقیم, بعد از برش ورق ها و تبدیل آن ها به نوارهای باریک و صاف کردن آن ها, این نوارها به لوله های درزدار تبدیل می شوند. سپس با استفاده از روش های فرم دهی به شکل مورد نظر, یعنی سطح مقطع مستطیلی درمی آیند. پروفیل تولید شده با این روش کیفیت کمتر از نظر دقت ابعادی داشته اما سرعت تولید بالاتر بوده و قیمت نیز نسبت به روش مستقیم پایین تر است.
پروفیل
پروفیل
ما در این مطلب, شما را با پروفیل 30*40 – 2.2 آشنا کرده و درباره مشخصات فنی, کاربرد و روش های تولید آن توضیحاتی ارائه دادیم. اگر سوال و یا نظری درباره این پروفیل دارید می توانید با ما مطرح کنید.
مشاهده بیشتر توضیحات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروفیل 30*40”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات