02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

پروفیل 30*30

38,636 تومان

Additional information

Weight 13 kg
Dimensions 600 × 3 × 3 cm
سایز

2.2, 2.5

قیمت پروفیل

پروفیل 30*30 – 2.5 چیست و چه کاربردی دارد؟

پروفیل ها از جمله مقاطع فولادی پرکاربرد در صنعت و ساختمان سازی هستند که در انواع و اشکال مختلفی تولید می شوند. پروفیل 30*30 – 2.5 یک پروفیل با مقطع مربعی شکل بوده که قصد داریم در این مطلب مشخصات, کاربردها و نحوه تولید آن را به شما معرفی کنیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)

پروفیل 30*30 – 2.5 چیست؟

پروفیل به مقاطع فولادی گفته می شود که تو خالی بوده, شکل سطح مقطع آن ثابت است و طول آن نیز عموما 6 یا 12 متر است. شکل سطح مقطع پروفیل ها بسیار متنوع است و می توان آن را به دو گروه تقسیم بندی کرد: پروفیل باز و پروفیل بسته. سطح مقطع پروفیل های باز به شکل های Z, U, T و… در بازار آهن وجود دارند و با توجه به نیاز, می توان از آن ها استفاده کرد. پروفیل های بسته اغلب به صورت مربع و مستطیل تولید می شوند. به همین دلیل این نوع از پروفیل ها قوطی یا پروفیل قوطی نیز نامیده می شوند. پروفیل 30*30 با ضخامت 2.5 میلی متر نیز جزو پروفیل های بسته مربعی شکل دسته بندی می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)

مشخصات فنی پروفیل 30*30 – 2.5

این پروفیل دارای ابعاد 30 در 30 میلی متر و ضخامت 2.5 میلی متر بوده و همان طور که گفته شد شکل سطح مقطع آن مربع است. همچنین طول آن 6 مترو وزن آن 15 کیلوگرم است. این نوع از پروفیل از جنس فولاد ST37 ساخته می شود. از مشخصات و ویژگی های دیگر این پروفیل می توان به قابلیت جوش پذیری بالا, قابلیت شکل پذیری و خم کاری, سبکی و در عین حال استحکام مکانیکی بالا اشاره کرد.

کاربرد پروفیل 30*30 – 2.5

اصلی ترین کاربرد پروفیل 30*30 – 2.5 در صنعت ساخت وساز, علی الخصوص ساخت درب و پنجره های ساختمانی است. از دیگر کاربردهای آن می توان به ساخت انواع نرده پله ها, حفاظ برای ساختمان های مسکونی, تجاری, اداری, ساخت پایه میز و صندلی و تخت های فلزی اشاره کرد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)

نحوه تولید این نوع پروفیل

دو روش اصلی برای تولید انواع پروفیل, از جمله پروفیل قوطی 30 در 30 با ضخامت 2.5 میلی متر وجود دارد که عبارت اند از روش مستقیم و روش غیرمستقیم. در روش مستقیم, ابتدا ورق ها با استفاده از دستگاه گیوتین برش داده شده و به نوارهایی با عرض مشخص تبدیل می شوند. در مرحله بعد نوارها از بین چندین غلطک عبور داده می شوند تا صاف شوند.

سپس وارد مرحله رول فرمینگ می شوند.

در این مرحله نوارها دوباره از بین غلطک ها عبور می کنند تا سطح مقطع آن ها به شکل مورد نظر, که در این محصول مربع با ابعاد 30 در 30 میلی متر است, برسد. در مرحله بعد نیز, به منظور رفع هرگونه خم شدگی و انحنا, عملیات تاب گیری انجام می شود تا پروفیل برای مرحله بعد که جوشکاری است, آماده شود. در مرحله جوشکاری, دو طرف نوارها که به یکدیگر نزدیک شده اند, جوش داده می شوند. در قدم بعد پروفیل ها در اندازه های 6 متری برش داده می شوند و پس از طی مراحل کنترل کیفیت به بازار عرضه می شوند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید) در روش غیر مستقیم, در ابتدا ورق فولادی را به لوله های درزدار تبدیل کرده و سپس با کمک دستگاه پرس, اشکال و زوایای مورد نظر را ایجاد می کنند. اما به این نکته باید توجه کرد که پروفیل تولید شده با این روش, معمولا ابعاد دقیقی نسبت به پروفیل تولیدی از روش مستقیم نداشته اما سرعت تولید بالاتر است. در این مطلب پروفیل 30*30 – 2.5 را به همراه مشخصات, کاربرد و نحوه تولید معرفی کردیم. چنانچه ابهامی در این صحبت ها بود, می توانید نظرات و سوالات خود را درباره این پروفیل با ما در میان بگذارید.

بررسی کاربرد و روش تولید پروفیل 30*30 – 2.2

پروفیل 30*30 – 2.2 چیست؟

تمامی مقاطعی که در بازار به صورت تو خالی موجود هستند و از جنس فولاد تولید شده اند را پروفیل می نامند. پروفیل ها در اندازه ها و ابعاد مختلف تولید می شوند. یکی از انواع این پروفیل های تولید شده, پروفیل 30*30 – 2.2 است. این نوع پروفیل در صنعت کاربرد زیادی دارد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)

مشخصات فنی پروفیل 30*30 – 2.2

پروفیل ها در انواع سایزهای مختلفی تولید می شوند. همچنین در انواع باز و بسته در بازار موجود هستند. در نتیجه دانستن مشخصات فنی پروفیل ها برای خرید محصول مطابق نیاز مصرف کننده لازم است. هر نوع پروفیل با توجه به مشخصات فنی که دارد در بعضی از صنایع به کار می رود. مشخصات فنی پروفیل مورد نظر به شرح زیر است.
  • ضخامت آن 2.2 میلی متر است.
  • طول و عرضی به اندازه 30 میلی متر دارد.
  • در نوع استاندارد پروفیل سبک دسته بندی می شود.
  • ارتفاع آن 6 متر است.
  • وزن هر شاخه به طور متوسط معادل 12 کیلوگرم است.
  • نوع ورقی که برای تولید آن استفاده می شود دارای استاندارد ST12 است.
  • نوع این پروفیل, پروفیل صنعتی و ساختمانی است.
  • به شکل پروفیل بسته یا قوطی تولید می شود.

کاربرد پروفیل موردنظر

  • کاربرد پروفیل های به شکل قوطی مستطیلی در صنعت بسیار است. کاربرد پروفیل ها در تولید انواع دستگاه های صنعتی, نرده ها, چهارچوب ها است. در زیر بخشی از این کاربردها را نام می بریم.
  • نرده برای راه پله ها
  • نرده های فلزی استفاده شده در مکان های مختلف
  • در و پنجره منزل مسکونی و یا تجاری
  • مشخص کننده دیوارهای اطراف کارخانه ها و زمین های محصور شده با استفاده از نرده های فلزی
  • انواع نرده های استفاده شده در پیاده روها و خیابان ها
  • استفاده در تولید لوازم و تجهیزات داخلی خودرو
  • ساخت پایه انواع میز و صندلی
  • تولید شاسی مخصوص نفت کش ها و تریلرها

نحوه تولید پروفیل موردنظر

برای تولید انواع پروفیل در ضخامت های مختلف از ورق های مخصوص و استانداردی استفاده می شود. برای این ضخامت از ورق استاندارد ST12 استفاده می شود. تولید پروفیل 30*30 – 2.2 با این نوع ورق به دو روش مستقیم و غیرمستقیم است. کارخانه های تولیدی روش مستقیم را روش تولیدی با نورد سرد می دانند. این روش شامل سه مرحله برش, رول فرمینگ و مرحله آخر یعنی جوشکاری است. در مرحله اول ابتدا ورق فولادی باز می شود و از گیوتین عبور داده می شود. در حال عبور از زیر گیوتین به اندازه طول و عرض مد نظر برش می خورد. در مرحله دوم نوارهای فولادی از بین غلتک های مختلفی عبور داده می شوند. در این مرحله سطح مقطع هر نوار به شکل مدنظر در می آید و لبه های نوار به هم نزدیک می شوند. در مرحله نهایی اول طی فرایندی هر خمش یا پیچشی از روی مقطع بر طرف می گردد. بعد از آن دو طرف مقطع را به هم جوش می دهند. برای این جوشکاری از جریان الکتریسیته همراه با فرکانس بالا استفاده می کنند. در روش غیرمستقیم از نورد گرم استفاده می شود. پروفیل تولیدی این فرایند به شکل قوطی در می آید. در روش غیرمستقیم از قالب های مختلف برای تولید محصول نهایی استفاده می شود. ماده اولیه این روش لوله مانند است. در طی عبور از قالب های مختلف تاب پیچشی یا خمشی بر روی آن شکل می گیرد. در نتیجه این روش هم نیاز به عملیات تاب گیری دارد. در روش غیرمستقیم سرعت تولید بسیار بالا است. اما اندازه ها و تیزی لبه ها به اندازه روش مستقیم دقیق نخواهد بود.  
مشاهده بیشتر توضیحات

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “پروفیل 30*30”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات