پروفیل 20*30

42,730 

محصولقیمتموجودیبروزرسانیپیش فاکتور
پروفیل 20*30 - 2.242,730 

در انبار موجود است

توضیحات

معرفی پروفیل 20*30 – 2.2 و کاربردهای آن در صنعت

از جمله مقاطع فولادی پرکاربرد در صنعت ساختمان پروفیل 20*30 – 2.2 است. این نوع پروفیل نسبت به پروفیل هایی با سطح مقطع بیشتر مستحکم تر است, از این رو یکی از پرفروش ترین پروفیل ها در بازار ایران به شمار می آید. وزن این نوع پروفیل به نوع آلیاژی که در ساخت آن استفاده شده است بستگی دارد. این محصول سطح مقطع مستطیل شکل دارد و با ضخامت های گوناگون در بازار موجود است. پروفیل مستطیل شکل 20*30 به دلیل توخالی بودن بیشتر در ساختمان سازی به کار می رود. اگر علاقه مند هستید با مشخصات این نوع پروفیل, کاربرد و شیوه تولید آن بیشتر آشنا شوید, مطالعه مطالب پیش رو برای شما مفید خواهد بود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)

پروفیل 20*30 – 2.2 چیست؟

پروفیل 20*30 از مواد سازنده گوناگونی ساخته می شود ولی جنس فولاد و آلومینیوم از متداول ترین آن ها هستند. پروفیل هایی که از جنس آلومینیوم ساخته شده اند به دلیل وزن کم و ویژگی ضد زنگی که دارند بسیار پرطرفداراند. از این نوع محصول بیشتر در سازه هایی که به پروفیلی سبک و مقاوم نیاز دارند, استفاده می کنند. البته برای کسانی که به دنبال پروفیل ضد زنگ و ارزان می گردند, خرید پروفیل گالوانیزه بهترین گزینه خواهد بود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)

مشخصات فنی پروفیل 20*30

این محصول دارای سایزی به طول 30 و عرض 20 و ضخامت 2.2 میلی متر است. وزن پروفیل بر اساس هر شاخه حدود 9 کیلوگرم مشخص شده است. بایستی خاطر نشان کرد که میزان قیمت پروفیل 20*30 را بر حسب هر کیلوگرم محاسبه می کنند. برای به دست آوردن قیمت پروفیل کافی است قیمت هر شاخه را در وزن آن ضرب کنید. به علاوه طول استاندارد هر شاخه 6 متر تعیین شده است. در صورت خرید این نوع پروفیل می توانید آن را با کامیون, تریلی و یا نیسان حمل کنید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)

کاربرد پروفیل 20 *30

پروفیل ها با توجه به نوع جنس و ضخامتی که دارند کاربرد مختلفی دارند. از پروفیل 20*30 – 2.2 به شکل گسترده در صنایع خودروسازی, ساخت و ساز و راه سازی استفاده می شود. این محصول با سطح مقطع مستطیل شکلی که دارد بسیار پرکاربرد است. از دیگر کاربردهای این نوع پروفیل می‎ توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ساخت انواع سوله های مسقف
  • جهت تولید نورگیر ساختمان
  • طراحی سازه های چتری
  • ساخت راه پله, تراس, آسانسور
  • انواع تابلوهای راهنمایی و رانندگی

نحوه تولید پروفیل 20*30

کارخانه هایی که به تولید پروفیل مشغول هستند این محصولات را به شیوه های نورد گرم, سرد و شیوه اتصال نورد گرم و سرد تولید می کنند. با این حال بیشتر از روش نورد گرم جهت تولید پروفیل استفاده می شود. مراحل تولید پروفیل به شرح زیر است: (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)

مرحله ۱: تامین کردن مواد اولیه جهت ساخت

اولین مرحله تامین مواد اولیه جهت ساخت پروفیل است. در حال حاضر بخشی از مواد اولیه جهت تولید این نوع سازه از فولاد مبارکه و بخشی دیگر از راه واردات تامین می شود. ورق ها بیشتر از عناصر کربن, گوگرد, فسفر, منگنز, و سیلیس تشکیل شده اند. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)

مرحله 2: برش کلاف

در این مرحله کلاف ها به کمک دستگاه برش داده می شوند و نوارهایی با عرض مشخص تولید خواهد شد. مراحل بعدی صاف شدن ورق ها زیر غلتک و جدا کردن سر ورق ها توسط گیوتین است.

مرحله 3: تولید پروفیل

در این مرحله پروفیل ها به دو شیوه مستقیم و غیرمستقیم تولید می شوند. نوع شیوه تولید بر اساس دستگاه های مورد استفاده تعیین می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به سازه های فلزی جهان مراجعه نمایید)

پروفیل مستطیل شکل 20*30 – 2.2 کاربرد گسترده ای در ساختمان سازی دارد و از آن جهت تولید نرده, راه پله, آسانسور و… استفاده می شود. این نوع پروفیل به شیوه مستقیم و غیر مستقیم قابل ساخت است.

توضیحات تکمیلی

وزن 11 کیلوگرم
ابعاد 600 × 2 × 3 سانتیمتر
سایز

2.2

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروفیل 20*30”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پرینت
تلگرام
واتساپ
فیسبوک
تویتر
جدید ترین مقالات
فولاد سبز چیست

فولاد سبز چیست

فولاد سبز چیست؟ صنعت فولاد عامل مهمی در اقتصاد جهانی است. فولاد سبز تقریبا در

کربن زدایی در فولاد

کربن زدایی فولاد

کربن زدایی فولاد کربن زدایی زمانی اتفاق می افتد که اتم های کربن در سطح