02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

پروفیل 120*120

34,550 تومان

توضیحات تکمیلی

وزن 92 کیلوگرم
ابعاد 600 × 12 × 12 سانتیمتر
سایز

4

قیمت پروفیل

پروفیل 120*120 – 4, معرفی مشخصات فنی و روش تولید

پروفیل ها جزو محصولات فولادی هستند که در ابعاد و انواع گوناگونی تولید می شوند. پروفیل 120*120 – 4یکی از انواع پروفیل است که در این مطلب مشخصات فنی, کاربردها و نحوه تولید آن را توضیح خواهیم داد. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)

پروفیل 120*120 – 4 چیست؟

پروفیل (Profile) در لغت به معنی نیم رخ بوده و در صنعت به مقاطع فولادی با طول بلند و شکل سطح مقطع ثابت گفته می شود. برای شناخت بهتر پروفیل ها لازم است با دسته های مختلف آن آشنا شویم. مهم ترین فاکتور برای تقسیم بندی پروفیل ها, شکل ظاهری آن ها است. این مقاطع فولادی با توجه به شکل سطح مقطع به دو دسته پروفیل های باز و پروفیل های بسته تقسیم می شوند که کاربردهای هر کدام کاملا متفاوت است. کاربرد پروفیل ها پارامتر دیگری است که در دسته بندی این محصولات موثر است. از نظر کاربرد پروفیل به دو نوع ساختمانی و صنعتی تقسیم می شوند. پروفیل های ساختمانی معمولا ضخامتی بین 2 تا 3 میلی متر داشته و ضخامت پروفیل های صنعتی بیش از 4 میلی متر است. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید) پروفیل ها از نظر وزن نیز به دو دسته سبک و سنگین طبقه بندی می شوند. پروفیل های سبک ضخامتی بین 6/0 تا 5/1 میلی متر داشته که به پروفیل مبلی نیز معروف اند.

مشخصات فنی پروفیل 120*120 – 4

این نوع از پروفیل با توجه به ضخامتی که دارد (4 میلی متر), پروفیل سنگین و صنعتی است. همچنین, شکل سطح مقطع آن مربعی با ابعاد 120 میلی متر بوده و جزو پروفیل بسته یا قوطی محسوب می شود. وزن شاخه 6 متری این پروفیل نیز تقریبا 92 کیلوگرم است. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)

کاربرد پروفیل 120*120 – 4

همان طور که اشاره شد, پروفیل 120*120 – 4 از نوع صنعتی است. از کاربردهای این پروفیل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
  • ساخت ماشین ها و دستگاه های صنعتی
  • استفاده در صنعت خودروسازی
  • ساخت خرپاهای بزرگ
  • استفاده در ساخت تابلوهای تبلیغاتی
  • استفاده به عنوان ستون برای ساخت ساختمان هایی مثل کارگاه ها

نحوه تولید پروفیل 120*120 – 4

این پروفیل مطابق با استاندارد ISO EN 10219.1 و با استفاده از دو روش مستقیم و غیر مستقیم تولید می شود. برای تولید پروفیل به روش مستقیم, ورق سیاه با ضخامت معین توسط دستگاه کلاف گیر باز شده و به وسیله غلطک صاف می شود. سپس, ورق ها با استفاده از گیوتین به نوارهایی تبدیل می شوند. عرض این نوارها به اندازه محیط پروفیل تولیدی است. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید) در قدم بعد باید به این نوارها شکل داد. این کار به وسیله رول فرمینگ انجام می شود. یعنی لبه های دو طرف نوار با عبور از بین چندین غلطک در اندازه های متفاوت, به یکدیگر نزدیک می شوند.
پروفیل
پروفیل
مرحله بعد مربوط به جوشکاری است. برای این منظور, با استفاده از جوشکاری به روش مقاومتی یا ERW, درز نوارها, به هم جوش می خورند و پروفیل تولید می شود. یکی دیگر از روش های مورد استفاده در صنعت برای تولید پروفیل, روش مستقیم است. در این روش, سرعت تولید نسبت به روش مستقیم بیشتر است اما پروفیل تولید شده دقت ابعادی کمتری دارد. برای تولید به این روش, ابتدا لوله درزدار تولید شده و سپس با استفاده از روش های فرم دهی شعاعی, مرکزی و لبه ای, پروفیل به شکل مد نظر تبدیل می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید) در این مطلب, شما را با پروفیل 120*120 – 4 آشنا کرده و توضیحاتی در رابطه با مشخصات فنی, کاربرد و روش تولید ارائه کردیم. شما نیز اگر تجربه ای در استفاده از این محصول داشته و یا سوالی دارید, می توانید با ما در میان بگذارید.
پروفیل
پروفیل
 
مشاهده بیشتر توضیحات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروفیل 120*120”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات