02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

ورق روغنی 1 میل

40,100 تومان44,651 تومان

Additional information

Weight 16 kg
Dimensions 200 × 100 × 1 cm
حالت

100*200, 125*250, رول

کارخانه

, ,

وضعیت

تهران, کارخانه

مشخصات

ST12

سایز

1

قیمت ورق روغنی

نحوه تولید ورق روغنی 1 میل رول و 100*200 و 250*125

ورق روغنی 1 میل رول چیست؟

ورق روغنی 1 میل رول, ورقی تولید شده از روش نورد سرد است. ماده اولیه تولید این ورق در کارخانه ها, ورق سیاه است. این ورق به خاطر ویژگی های منحصر به فردی که دارد, در صنایع مختلف به نسبت ورق های گالوانیزه بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. ویژگی های این محصول را ادامه می آوریم.
  • مقاومت بسیار زیاد در برابر فشارهای وارد شده از سازه های دیگر
  • تنوع رنگ زیاد این محصول به دلیل قابلیت رنگ پذیری آن
  • دارای سطحی یک دست, صاف و صیقلی
  • قابلیت تولید انبوه و آسان این ورق روغنی
  • دارای استحکام بالا برای حفظ شکل اولیه حتی تحت فشار زیاد
ورق روغنی
ورق روغنی

مشخصات فنی ورق روغنی 1 میل

برای خرید این محصول بهتر است با مشخصات فنی آن ابتدا آشنا شوید. سپس اگر مطابق نیاز شما بود, اقدام به خرید این محصول نمایید. در ادامه مشخصات فنی محصول را می آوریم. (جهت مطالعه بیشتر به ورق چیست مراجعه نمایید)
  • عرض 100 سانتی متر دارد.
  • طول آن 200 سانتی متر است.
  • از ورق های استاندارد 12st و 13st تولید می شود.
  • ضخامتی برابر با 1 میلی متر دارد.
ورق
ورق

کاربرد ورق روغنی 1 میل

ورق روغنی مورد نظر به خاطر تحمل فشار زیاد سازه, کاربردهای بسیاری در صنایع مختلف دارد. از جمله کاربردهای این ورق در صنعت مبلمان سازی برای تولید مبلمان های فلزی, کشوهای مخصوص بایگانی مدارک و اسناد و تولید تجهیزات اداری است. ورق های روغنی در تولید خودروها, تولید لوازم خانگی و تولید انواع محصولات فلزی به کار می روند. لوازم خانگی تولید شده از این ورق شامل انواع کمدهای فلزی, یخچال, فریزر, آبگرمکن, فرگاز و کابینت های ساخته شده از فلز می شود.

نحوه تولید ورق روغنی 1 میل

در کارخانه ها این ورق را در 4 مرحله تولید می کنند. این 4 مرحله به ترتیب شامل شستن ورق با اسید, مرحله نورد سرد یا نوردکاری, مرحله شکل پذیری یا آنیل کاری و در نهایت مرحله پرداخت می شود. 4 مرحله تولید ورق روغنی 1 میل رول به شرح زیر انجام می گردد. (جهت مطالعه بیشتر به تیر ورق مراجعه نمایید) شست وشو با اسید: ورق استاندارد سیاه رنگ وارد شده در دستگاه را با اسید به طور کامل شست وشو می دهند. دلیل این شست وشو از بین بردن همه لکه های سیاه و آلودگی ها و کثیفی های موجود بر روی این ورق است. عبور از نورد سرد: در این روش ورق شسته شده از بین تعداد بسیاری غلتک در دمای پایین عبور داده می شود. با استفاده این روش دو نیروی فشاری و کششی به ورق وارد می گردد. در نتیجه ورق با عبور از بین غلتک ها یک دست و صاف می شود. ورق نازک و نازک تر می گردد تا ضخامت آن به 1 میلی متر می رسد. مرحله شکل پذیری ورق: در این مرحله ورق تبدیل به ورقی انعطاف پذیر می شود. ابتدا برای محافظت از زنگ زدگی ورق روغن کاری می گردد و بعد به درون کوره انتقال می یابد. سپس با دیدن گرمای بسیار زیاد ورق دارای قابلیت انعطاف پذیری می شود. این مرحله به دو روش پیوسته و ناپیوسته صورت می گیرد.
ورق روغنی
ورق روغنی
مرحله نهایی یا پرداخت: در این مرحله دوباره بر روی ورق روغن کاری شده, یک نورد سرد دیگر انجام می شود. نورد سرد سطحی است و در دمای بسیار پایینی ورق از بین غلتک ها عبور می کند. در نهایت بعد از این مرحله سطح ورق روغنی 1 میل رول یک دست و صاف و صیقلی می گردد؛ سپس به صورت رول شده به میز تخلیه منتقل می شود. (جهت مطالعه بیشتر به عوامل تاثیرگذار بر قیمت ورق مراجعه نمایید)

ورق روغنی 1 میل 100*200 چیست کاربرد + نحوه تولید

ورق ر وغنی 1 میل 100*200 چیست؟

ورق ر وغنی 1 میل 100*200 , نوعی ورق فولادی است که در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی, ساخت ماشین آلات, تولید لوازم خانگی و ساخت و ساز کاربرد بسیار زیادی دارد. این ورق ها که طی فرآیندی به نام «نورد سرد» تولید می شوند, به دلیل ظاهر براقشان و روغنی که در این فرآیند به آن ها اضافه می شود, به این نام مشهور هستند. روغن کاری ورق که در فرآیند نورد سرد انجام می شود, مزایای بسیاری دارد؛ از جمله کاهش اصطکاک میان ورق و غلتک ها, کاهش ساییدگی غلتک ها و جلوگیری از زنگ زندگی. ورق روغنی, اصلی ترین محصول ورق های سرد به شمار می رود. به طور کلی می توان گفت این ورق, نسبت به ورق های گرم, مقاومت بیشتری دارد. به همین دلیل در صنایع, دارای اهمیت بسیاری است. از مزایای این ورق ها می توان به امکان کنترل بهتر ضخامت, شکل, پهنا و سطح ظاهری محصول, اشاره کرد. ورق روغنی در سه استاندارد کیفی st12, st13, st14 تولید می گردد. در میان این سه کیفیت, st14 دارای مقاومت فوق کششی, s13 مقاومت نیمه کششی و st12 مقاومت معمولی است. با این حال, st12 بیشترین کاربرد را در صنایع دارد. از دلایل پرکاربرد بودن این ورق می توان به خواص ضد زنگ, ضد پوسیدگی و انقضای بیشتر, اشاره کرد. (جهت مطالعه بیشتر به تفاوت ورق سرد و گرم مراجعه نمایید)
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

کاربرد ورق روغنی 1 میل 100*200

همان طور که گفته شد, ورق روغنی مصرف های گوناگونی در زمینه های مختلف دارد و از الزامات صنایع و مشاغل بسیاری به شمار می رود. در ادامه برخی از کاربردهای ورق های روغنی را معرفی می کنیم.

خودروسازی

یکی از اصلی ترین موارد مصرف ورق روغنی 1 میل 100*200 , استفاده در صنعت خودروسازی است . از کاربردهای آن می توان به کمک در ساخت فیلترهای خودرو, اگزور و گلگیر خودرو اشاره کرد. در این صنعت, به طور معمول از ورق نیمه کشش, استفاده می شود. (جهت مطالعه بیشتر به بهترین کارخانه های تولید کننده ورق مراجعه نمایید)

لوازم خانگی و اداری

در تولید بسیاری از لوازم خانگی مانند یخچال, فریزر, مایکروویو, فر, گاز, انواع کمد, میز و مبلمان فلزی, به کار می رود. همچنین در انواع لوازم اداری, از پروفیل ها که اغلب از ورق روغنی ساخته می شوند, استفاده می گردد.

محصولات فولادی بر پایه پروفیل

برای تهیه انواع قطعات فولادی بر پایه پروفیل, مانند پروفیل ساختمانی, پروفیل درب و پنجره, ورق روغنی به کار برده می شود. این پروفیل ها در ساخت وساز, کاربرد بسیار زیادی دارند. علاوه بر موارد ذکر شده, ورق روغنی کاربرد بسیاری در زمینه های ساخت انواع قطعات ماشین آلات صنعتی, تجهیزات روشنایی, تابلوسازی, مخازن آب و سوخت, و حتی جعبه ها و ظرف و ظروف, دارند.

روش تولید ورق روغنی

ابتدا, ورق گرم به بخش اسیدشویی برده می شود تا اکسید آهن و دیگر آلودگی ها, از سطحش پاک شوند . در این مرحله ورق با آب تمیز می گردد, سپس چندین ثانیه در اسیدکلریدریک قرار می گیرد. دمای مناسب این مرحله, 50 الی 85 درجه سانتی گراد, تخمین زده شده است. در مرحله نورد سرد, ورق از میان غلتک ها عبور می کند. به دلیل فشار بسیار زیاد غلتک ها, ضخامت ورق کم تر می شود. همچنین در این فرآیند, مقاومت ورق ها نیز افزایش می یابد. در نتیجه محصول به دست آمده با وجود ضخامت کمش, مقاومت بالایی دارد. از آن جایی که ممکن است ورق ها در این مراحل آلوده شده باشند, تحت شست وشوی الکترولیتی قرار می گیرند.
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی
فرم دهی ورق روغنی 1 میل 100*200 حاصل شده, به دلیل داشتن مقاومت بالا, دشوار محسوب می شود. از آن جایی که قابلیت فرم دهی و شکل دهی در فولاد حائز اهمیت بسیار زیادی است, ورق ها پروسه آنیل کاری را طی می کنند. آنیل کاری یا بازپخت هیدروژنی, فرآیندی بر پایه گرمادهی است که طی آن ورق فولادی دوباره ویژگی های متالورژیکی خود را بازیابی کرده و کیفیتش افزایش می یابد. آنیل کاری به دو روش «کاری بچینگ» و «کاری پیوسته» انجام می گردد. (جهت مطالعه بیشتر به ورق روغنی یا ورق سرد چیست مراجعه نمایید) در روش «کاری بچینگ», تعدادی از ورق ها بر پایه ای ثابت قرار داده می شوند, به نحوی که از اکسید شدن در امان بمانند. سپس یک کوره بزرگ رویشان قرار می گیرد. قسمت هایی از ورق ها به وسیله بخار گرم می گردند, و قسمت های باقی مانده, توسط فن و گردش هوا, این فرآیند را طی می کنند. در «آنیل کاری پیوسته», فولاد روی یک تسمه پیوسته به درون کوره راه می یابد و به شکل مورد نظر, می رسد. ورق روغنی ورق روغنی, طی فرآیندهای ذکرشده, ممکن است تغییر شکل دهد و موج های ریزی روی سطحش, ایجاد گردد. فرآیند «نورد پوسته ای», با کاهش موج ها, خواص مکانیکی ورق را بهبود می بخشد. پس از بازنگری های نهایی, ورق کویل شده به بازار راه می یابد.
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی
همان طور که پیشتر اشاره شد, ورق روغنی 1 میل 100*200 که ظاهر صیقلی و درخشانی دارد, در صنایع بسیاری مورد استفاده قرار می گیرد و کاربردش با توجه به ویژگی هایی مثل مقاومت, کشش, زیبایی و ظرافت, متفاوت است.

ورق روغنی 1 میل 250*125, 8 مرحله تا عرضه به بازار

استفاده از انواع ورق های فولادی در صنایع مختلف بسیار رایج و پرکاربرد است. همچنین هریک از انواع ورق های روغنی ویژگی ها و خصوصیات مختص به خود را دارند. در نتیجه برای یک خرید هوشمندانه بهتر است با این ویژگی ها آشنا باشید. ورق های روغنی یکی از انواع ورق های فولادی هستند که طی فرآیند نورد سرد در دمای 25 درجه سانتی گراد و تحت فشار بسیار زیاد تولید می‌شوند. ما قصد داریم به معرفی ورق روغنی 1 میل 250*125, بررسی ویژگی ها و کاربرد‌های آن در صنایع مختلف و نحوه‌ی تولید آن نیز بپردازیم, لطفا تا پایان این معرفی ما را همراهی کنید.

مشخصات ورق 1 میل 125*250 چیست

ورق های روغنی یا اصطلاحا ورق های نورد سرد, از انواع ورق های فولادی هستند. این محصولات در ایران عموما متناسب با استانداردهای ST14 و ST12 تولید می شوند. ورق های روغنی در ابتدا تحت فرآیند نورد سرد قرار گرفته و سپس با هدف افزایش انعطاف پذیری مجددا تحت حرارت بالا قرار می گیرند. ورق روغنی 125*250 با ضخامت 1 میلی متری متناسب با استاندار ST12 تولید می‌شود. از مهمترین ویژگی های این نوع از ورق های فولادی که سبب افزایش کارایی آنها در صنایع مختلف نیز شده است, می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.
  • دارای سطحی صاف و یکنواخت هستند.
  • همچنین مقاومت بسیار بالایی در برابر انواع فشارهای کششی دارند.
  • شکل پذیری و انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند.
  • قابلیت رنگ پذیری خوبی دارند.
  • پس از استفاده شکل خود را حفظ می‌کنند.
  • از آن‌جایی که به سرعت و در مقدار بسیار زیاد تولید می شوند, نسبت به ورق‌ های گالوانیز قیمت بسیار مناسب تری دارند.
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

کاربرد ورق روغنی 1 میل 250*125

ورق های 1 میل 250*125, مانند سایر ورق های فولادی در صنایع مختلف و البته زندگی روزمره نیز کاربرد‌های فراوانی دارند. ما در اینجا به معرفی تعداد مختصری از کاربرد‌های این نوع از ورق های نورد سرد می‌پردازیم.
  • این نوع از ورق ها در صنعت خودرو به منظور تولید اگزوز, قطعات خودرو, انواع تابلوهای راهنمایی و رانندگی و البته گاردریل ها استفاده می شوند.
  • همچنین در زندگی روزمره نیز به منظور ساخت انواع لوازم خانگی مانند کابینت های فلزی آشپزخانه, بدنه یخچال, انواع قفسه ها, بدنه آب گرم کن از آن ها استفاده می کنند.
  • علاوه بر این از ورق ها روغنی 1 میلی متری می‌توان برای تولید انواع کلید و پریز برق, ترانسفورماتورها نیز استفاده کرد.
  • همچنین به منظور ساخت درب انواع قوطی های کنسرو نیز از ورق روغنی 1 میل 250*125 استفاده می‌کنند.
تولید ورق روغنی
تولید ورق روغنی

نحوه تولید ورق 1 میل 250*125

از آن‌جایی که برای تولید انواع ورق های روغنی استانداردها, مواد اولیه, ابزار آلات و دستگاه‌ های متفاوتی وجود دارد, در نتیجه ورق های روغنی موجود در بازار آهن آلات ایران با روش های متفاوتی تولید می شوند. به طور بسیار خلاصه تولید ورق های روغنی با روش نورد سرد, شامل 8 مرحله زیر است.

واحد اسید شویی

در روش تولید نورد سرد از ورق سیاه به عنوان ماده‌ی اولیه برای تولید ورق روغنی استفاده می شود. لازم است در ابتدا تمام آلودگی های موجود روی سطح فلز و همچنین اکسید‌های آهن به طور کامل حذف و پاک شوند. به همین دلیل در ابتدا آهن سیاه را با آب شستشو می دهند, سپس از یک ترکیب اسیدی مانند اسید کلریدریک معدنی استفاده می کنند. فرآیند اسیدشویی عموما به مدت 18 تا 38 ثانیه و در دمای 50-85 درجه سانتی گراد انجام می شود.

مرحله شستشوی آبشاری

به منظور شستشوی آبشاری از دو تانک و سیر کوله استفاده می کنند. به وسیله سیر کوله آب مورد نیاز در فرآیند به طور مداوم در جریان است. سپس باید آب های موجود روی سطح آهن کاملا خشک شود.

مرحله نورد سرد

ورق‌های فلزی پس از شستشو تحت مرحله نورد سرد قرار می گیرند. در این مرحله به منظور کاهش ضخامت, ورق ها تحت حرکت رفت و برگشتی و نیروی فشار چندین غلتک‌ بسیار سنگین قرار می گیرند.

شستشوی الکترولیتی

از آن جایی که عبور غلتک ها ممکن است باعث ایجاد آلودگی روی سطح ورق ها شده باشد, در این مرحله از تولید ورق های روغنی, با استفاده از شستشوی الکترولیتی تمام آلودگی ها موجود از بین می روند.

واحد باز پخت هیدروژنی

با هدف کاهش زمان انجام فرآیندهای حرارتی و افزایش کیفیت محصول, ورق‌های فلزی تحت مرحله ی باز پخت هیدروژنی قرار می گیرند. از مهم ترین دستاورد‌های این مرحله بازگشت مجدد ویژگی های متالورژیکی اولیه ورق ها است.

نورد پوسته‌ای

عموما پس از مرحله پخت هیدروژنی بر روی سطح ورق روغنی 1 میل 250*125, موج های ریزی ایجاد خواهد شد. با هدف کاهش این موج ها و ایجاد یک سطح یکنواخت از فرآیند نورد پوسته ای استفاده می شود.
ورق روغنی
ورق روغنی

خط بازرسی و اصلاح کلاف

در این مرحله از فرآیند تولید, تمام ورق های نورد شده, به منظور بررسی و رفع عیوب ظاهری مورد بررسی قرار می گیرند. پس از بررسی نهایی, سطح ورق تولید شده روغن کاری می شود.

خط بسته‌بندی

در انتها ورق های روغنی به صورت کویل پیچیده و وارد بازار آهن آلات می شوند.
مشاهده بیشتر توضیحات

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ورق روغنی 1 میل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات