02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

02168439

مشاوره رایگان قبل از خرید !

پروفیل 40*100

34,551 تومان

توضیحات تکمیلی

وزن 40 کیلوگرم
ابعاد 600 × 4 × 10 سانتیمتر
سایز

3, 4, 6

قیمت پروفیل

پروفیل 100*40 – 4 و 3

7 کارایی فوق العاده آن ها

یکی از پرمصرف ترین و پرکاربرد ترین مصالح فلزی که در بسیاری از صنایع مصرف می شود, پروفیل ها هستند. این تولیدات فلزی متناسب با ضخامت, ابعاد و خصوصیات مکانیکی مخصوص به خودشان در حوزه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. پروفیل ها بر اساس ضخامتشان به دو دسته سبک و سنگین تقسیم می شوند. علاوه بر, این نوع محصولات فلزی با دو روش مستقیم و غیر مستقیم نیز تولید می‎شوند. ما قصد داریم در این معرفی به بیان ویژگی ها, کاربرد ها و چگونگی تولید این نوع پروفیل ها بپردازیم. لطفا تا پایان معرفی پروفیل 100*40 – 4 ما همراه باشید. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به پروفیل چیست مراجعه نمایید)

پروفیل 100*40 – 4 چیست

از آن جایی که پروفیل های 40*100 با ضخامت 4 میلی متری ضخامتی بیش از 1.5 میلی متری دارند جزو پروفیل های سنگین و صنعتی محسوب می شوند. این نوع پروفیل ها دارای سطح مقطع مستطیلی شکل, با ابعاد 100 × 4 × 10 سانتی متر و وزن حدودا 40 کیلوگرم هستند. این نوع پروفیل ها دارای ویژگی های منحصر به فرد فراوانی هستند که ما در اینجا تنها به تعداد محدودی از مزایای پروفیل های سنگین و صنعتی می پردازیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به آهن چیست مراجعه نمایید)
  • از مهم ترین ویژگی های این نوع پروفیل های صنعتی قابلیت جوش پذیری منحصر به فرد آن ها است که از علل اصلی محبوبیت این نوع پروفیل های تولید شده در بین مصرف کنندگان است.
  • این نوع پروفیل ها دارای مقاومت نسبتا بسیار زیادی در برابر انواع فشارها هستند و با وجود این ویژگی خاص, اما وزن تقریبا پایینی دارند.
  • با توجه به اینکه عموما از ورق سیاه به عنوان ماده اولیه استفاده می شود, قیمت این محصول متناسب با نوسانات بازار ارز تغییر می کند.
  • ساخت و شکل دهی این پروفیل های 40*100 بسیار راحت است.
  • علاوه بر این دارای استقامت و استحکام کششی بسیار بالایی هستند.

کاربرد پروفیل 100*40 – 4

پروفیل ها جزو پر مصرف ترین محصولات در انواع صنایع به خصوص صنعت ساخت و ساز ساختمانی و خودرو سازی هستند. ما در اینجا تنها به بیان تعداد محدودی از کاربرد های این نوع پروفیل ها در صنایع مختلف می پردازیم. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به تفاوت پروفیل سبک و سنگین مراجعه نمایید)
  1. از پروفیل هایی که دارای سطح مقطع و ضخامت کمتری هستند به منظور ساخت انواع نرده و قاب در و پنجره در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود.
  2. از پروفیل 100*40 – 4, که ابعاد و ضخامت مناسبی دارند برای ساخت پایه میز, صندلی و تخت خواب نیز استفاده می شود.
  3. همچنین از انواع بزرگ تر و ضخیم تر آن ها به عنوان پروفیل های ستونی در ساخت ستون و اسکلت فلزی استفاده می کنند.
  4. علاوه بر این, این نوع پروفیل ها به منظور ساخت انواع قالب ها در ماشین آلات صنعتی نیز مورد استفاده می گیرند.
  5. علاوه بر این در صنعت خودروسازی از آن ها برای ساخت شاسی انواع ماشین ها استفاده می شود.
  6. برخی از انواع این نوع پروفیل ها در جهت پوشش سقف سوله ها مورد استفاده قرار می گیرند.
  7. همچنین این پروفیل های 40*100 برای ساخت کرکره مغازه ها نیز دارای کاربرد هستند.

نحوه تولید پروفیل 100*40 – 4

تولید انواع پروفیل های ساختمانی عموما به دو روش مستقیم و غیر مستقیم انجام می شود که هریک از این روش ها دارای معایب و مزایای مختص به خود هستند.

روش تولید مستقیم

در روش تولید مستقیم نوار فلزی با عبور از بین قالب هایی که در بالا و پایین ماشین آلات صنعتی نصب شده اند, شکل می گیرند و به اندازه هایی از پیش تعیین شده در می آیند. سپس دو لبه ی این ورق ها به وسیله ی دستگاه جوش فرکانسی جوش می خورد. در ادامه با استفاده از دستگاه های مخصوص خمش, پیچش مشکلات ظاهری و فنی احتمالی پروفیل های تولید شده رفع می شود. سپس این پروفیل ها با استفاده از اره مکانیکی در ارتفاع مورد نظر برش داده می شوند. سپس محصولات تولید شده بسته بندی و به بازار آهن آلات عرضه می شود. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به اسکلت فلزی مراجعه نمایید)

روش تولید غیر مستقیم

در این روش ورق های اولیه با استفاده از دستگاه نورد سرد خم و به شکل مورد نظر در می آیند. سپس به منظور ساخت پروفیل 100*40 – 4, دو لبه ورق ها جوش خورده و پس از فرآیندهای مربوط به سایز و پیچش گیری به شکل مورد نظر در می آیند. محصول نهایی پس از کنترل کیفی و رفع عیوب احتمالی بسته بندی شده و به بازار فولاد عرضه می شود.

مشخصات فنی و نحوه تولید پروفیل 100*40 – 3

پروفیل 100*40 – 3 چیست؟

پروفیل 100*40 – 3 یک نوع مقطع ثابت است. این پروفیل در انواع سازه های ساختمانی, خودروسازی و برخی از سازه های نظامی مورد استفاده قرار می گیرد. چند نوع پروفیل در بازار موجود است. پروفیل باز که برای ناودان, تیرآهن, تسمه و… کاربرد دارد و پروفیل بسته که اغلب برای لوله و به عنوان قوطی در ساخت وسازها مورد استفاده قرار می گیرد. در ادامه به بررسی مشخصات فنی و کاربرد این پروفیل خواهیم پرداخت. (جهت اطلاع بیشتر در مورد فلز به ورق سیاه چیست مراجعه نمایید)

مشخصات فنی پروفیل 100*40 – 3

این پروفیل مثل هر پروفیل دیگری دارای مشخصات فنی منحصربه فرد خود است. مشخصات فنی پروفیل 100*40 عبارت است از:
  1. ضخامت این محصول ۳ میلی متر است.
  2. طولی معادل ۱۰۰ سانتی متر و عرضی برابر ۴۰ سانتی متر دارد.
  3. وزن هر شاخه این نوع پروفیل به ۴۰ کیلوگرم می رسد.
  4. تعداد شاخه موجود در هر بسته ۵۵ عدد است.
  5. واحد فروش این محصول بر حسب کیلوگرم است.

کاربرد پروفیل 100*40 – 3

پروفیل ها کاربردهای بسیاری دارند که در ادامه بیان خواهیم کرد.

لوازم و تجهیزات پزشکی

این پروفیل مورد استفاده جهت ساخت انواع تخت های تاشو و ثابت بیمارستانی, تجهیزات حمل و نقل بیمار و تجهیزات آزمایشگاهی است.

صنعت خودرو سازی

پروفیل 100*40 مستطیلی مورد استفاده برای ساخت اتاق انواع خودروها, سازه ها و انواع باربندها است.

تجهیزات ورزشی و تفریحی

پروفیل 100*40 – 3 مورد استفاده در ساخت لوازم و تجهیزات ورزشی شامل دستگاه های بدن سازی موجود در پارک ها, ایستگاه سلامت, باشگاه های ورزشی, شهر بازی ها, انواع آلاچیق , انواع صندلی و سایه بان ها در سواحل, مجتمع های تفریحی, تالارها و غیره است.

صنعت و کشاورزی

پروفیل 100*40 مورد استفاده جهت ساخت انواع ماشین ها و قطعات صنعتی, جرثقیل های سقفی و دروازه ای, پایه های نگه دارنده, ستون, محافظ, تابلو های برق, قفسه های انبار, احداث گلخانه ها, ادوات و ماشین آلات کشاورزی است.

نحوه تولید پروفیل 100*40 – 3

معمولا برای تولید این نوع از پروفیل از دو روش می توان استفاده کرد:

روش مستقیم

در این روش ابتدا ورق های فولادی که تحت عنوان ماده اولیه مورد استفاده قرار می گیرند, به کمک گیوتین به نوارهایی با طول و عرض معینی برش داده می شوند. عرض نوار برش خورده معادل محیط پروفیل تولیدی است. مرحله دوم رول فرمینگ است. البته پیش از انجام این مرحله بایستی ورق ها به کمک چندین غلطک صاف و یکدست گردند. رول فرمینگ نیز شامل مجموعه ای از غلطک ها است که وظیفه آن ها شکل دهی به ورق ها و نزدیک کردن لبه های نوارها به یکدیگر است. مرحله بعدی مربوط به جوشکاری لبه های ورق به یکدیگر است که معمولا از روش ERW استفاده می شود. قبل از فرایند جوشکاری نیز باید هر گونه خمیدگی و انحنای ورق ها برطرف شود. در نهایت پروفیل های تولید شده در سایزهای 6 متری برش داده می شوند. سپس کیفیت آن ها توسط انجام آزمایش های ویژه مورد بررسی قرار می گیرد.

روش غیر مستقیم

در این روش پروفیل 100*40 – 3 پس از برش ورق ها و تبدیل آن ها به نوارهای باریک و صاف کردن آن ها, این نوارها به لوله های درزدار تبدیل می شوند. سپس با استفاده از روش های فرم دهی به شکل مورد نظر, یعنی سطح مقطع مستطیلی درمی آیند. پروفیل تولید شده با این روش کیفیت کمتری از نظر دقت ابعادی داشته اما سرعت تولید بالاتر بوده و قیمت نیز نسبت به روش مستقیم کمتر است.
مشاهده بیشتر توضیحات

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پروفیل 40*100”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدید ترین مقالات